5 locuri superbe pentru un revelion în doi. Cele mai frumoase destinații pentru trecerea dintre ani

Author: Bianca Vidoi

5 locuri superbe pentru un revelion în doi

Sursa: Pexels.com

Revelionul reprezintă trecerea dintre ani, iar acest moment este adesea celebrat alături de persoana iubită, sărbătorind un nou an împreună.

Noul An este un moment special pentru români, este noaptea în care lăsăm în urmă tot ce s-a întâmplat în anul precedent, uitându-ne cu speranță la noi oportunități, alături de persoana iubită.

Citește și: Cât costă o vacanță de Crăciun în Bucovina. Românii au parte de o reducere în această perioadă

Locuri superbe din România pentru un revelion în doi

România are multe locuri superbe pentru o noapte de neuitat pentru un revelion romantic, în care să vă bucurați de o atmosferă plină de iubire și tradiții. Deși românii preferă să călătorească în străinătate în vacanța de vară, atunci când vine vorba de sărbătorile de iarnă, România îi cheamă alături de cei dragi, iar acestea sunt cele mai frumoase locații pentru a sărbători trecerea dintre ani.

Brașovul va rămâne întotdeauna în inimile turiștilor, mai ales în noaptea dintre ani, având o atmosferă ruptă din basme, cu străzi pline de luminițe, vin fiert, ciocolată caldă și multe tradiții ce nu vor fi uitate, perfecte pentru a petrece timpul cu jumătatea ta. Pentru un revelion perfect în Brașov nu este nevoie decât de o plimbare romantică în oraș, alături de o cină romantică într-un restaurant cu preparate tradiționale.

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac a atras atenția românilor încă din anul 2005, atunci când s-a deschis, fiind primul astfel de hotel din Europa de sud-est. Această destinație este perfectă pentru trecerea dintre ani, fiind o experiență unică, ideală pentru o experință unică de împărtășit cu persoana iubită. Interiorul hotelului este luminat cu instalații cu leduri ecologice, astfel încât imaginea să fie una greu de uitat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Maramureș este locația în care tradițiile sunt încă tratate cu seriozitate, iar dacă vă doriți o experință tradițională puteți să petreceți noaptea dintre ani acolo. În acest loc vechiul se îmbină cu noul, însă într-un mod în care să ne bucurăm de tradițiile cu care am crescut și s-au pierdut de-a lungul anilor, alături de bucate tradiționale.

Citește și: Câte zile libere vor avea românii în 2023, de sărbători

Destinații romantice din străinătate pentru cupluri

Există însă și români ce își doresc să petreacă noaptea dintre ani departe de temperaturile scăzute din țară, alături de persoana iubită. O alegere pe care românii o fac tot mai des este să meargă de revelion în Dubai, locul în care noaptea dintre ani este considerată o adevărată sărbătoare, fiind spectacole cu artificii la miezul nopții și combinația perfectă dintre mare și munte, fiind atât

locații în care să faceți plajă, dar și să te bucuri de sporturile de iarnă.

Tenerife este o altă locație de vis pe care românii o aleg în fiecare an, atât pentru vacanța de vară, cât și pentru vacanța pentru sărbătorile de iarnă. Această destinație este adesea aleasă de români în perioada rece, fiind un refugiu în fața temperaturilor scăzute din țară, iar un revelion la malul mării poate fi o experință unică, mai ales alături de persoana iubită.

Citește și: Revelion pe rit vechi 2023: Obiceiuri și tradiții de Anul Nou

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.