5 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din casă în 2022

Author: Oana Iosif
Actualizat: 18 mar 2022, 10:02

Ne place ca locuințele noastre să fie frumoase, practice și în trend și de aceea vrem să le facem în permanență câte un upgrade, în ton cu ceea ce se poartă. În anul 2022, designerii ne sugerează decoruri mai colorate, apropierea de natură și aparatură electrocasnică inteligentă, care să ne solicite cât mai puțin cu treburile casnice. Având în vedere aceste linii, iată 5 lucruri pe care ar trebui să le ai în casă în 2022.

Tapet

Tapetul este un material extraordinar pentru decorarea pereților. Sunt nenumărate variante, în culori și modele variate, care îți vor transforma imediat casa într-una actuală. Ai de unde alege - important este să știi ce vrei :) Noile variante ale acestui material sunt complet diferite față de ceea ce știai: au alte compoziții, de înaltă calitate și foarte rezistente în timp, texturi interesante și - ceea ce te interesează mai mult - se aplică foarte ușor, astfel că poți decora o cameră într-o zi, fără niciun ajutor.

Panouri decorative

Sunt materiale cu care îți poți crea un perete accent - un truc al designerilor foarte la modă. În funcție de gusturi, poți alege niște panouri decorative din lemn masiv, din esențe exotice, cu care vei bifa și tendințele actuale care spun că materialele naturale sunt un „must-have”. Însă poți apela și la panouri decorative din materiale noi și moderne, cum ar fi cele din burete sau cele 3D, din fibră de trestie de zahăr. Intră într-un magazin online să vezi cum arată și asta te va convinge să faci o schimbare.

Plante naturale

Cele mai multe case au deja cel puțin o plantă în ghiveci, însă anul acesta ar fi ideal să ai cât mai multe. În afară de faptul că arată bine și îți vor aduce la viață locuința, plantele curăță aerul din interioare și astfel vei trăi într-un mediu mai sănătos.

Robot de aspirare

A apărut pe piață de mai mulți ani, dar acum a fost îmbunătățit și a devenit mult mai performant. Au putere mare de aspirare, dau chiar și cu mopul și fac curățenie chiar și când nu ești acasă, pentru că îl poți programa sau pur și simplu îl pornești din telefon. Prin urmare, îți găsești casa curată atunci când te întorci de la serviciu sau din oraș, iar tu scapi de operațiunea neplăcută și zgomotoasă de a aspira. Robotul de aspirare este, cu siguranță, un obiect pe care trebuie să-l ai în casă în 2022.

Plită cu inducție

Pentru bucătărie îți trebuie neapărat o plită cu inducție. Este un echipament senzațional care, în primul rând, scurtează timpul de gătire. Însă are atât de multe avantaje, pe care le poți afla din acest material, încât vei ajunge rapid la concluzia că îți trebuie. Noi îți spunem aici doar că arată foarte bine, că va schimba aspectul bucătăriei și se curăță extrem de ușor.

Foto: Pexels

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.