5 lucruri interesante despre Tom Cruise

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 13 apr 2024, 00:30
5 lucruri interesante despre Tom Cruise
Sursa: Facebook Tom Cruise

Tom Cruise este apreciat și cunoscut pentru aspectul său, dar și pentru talentul pe care îl arată în filmele în care joacă.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume, dar și unul dintre cei mai bine plătiți. Actorul a împlinit 61 de ani, iar de peste patru decenii a apărut pe marile ecrane în zeci de producții cinematografice, iar acestea sunt câteva lucruri interesante despre Tom Cruise.

Citește și: Shakira s-a mutat în SUA, iar cele mai mari staruri își doresc să fie cu ea. Iată cu ce cadou a surprins-o Tom Cruise

Lucruri interesante despre Tom Cruise

După peste patru decenii de apariții pe marele ecrane, actorul a rămas relevant și apreciat de oameni, furând inimile oamenilor prin intermediul farmecului său unic, dar și a aspectului ce este adesea asemănat cu al unui tânăr. Deși Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuți și mai bine plătiți actori din lume, când era adolescent acesta își dorea să devină preot deoarece a crescut într-o familie religioasă.

Puțini oameni știu că Tom Cruise a învățat să citească în jurul vârstei de 20 de ani, atunci când s-a alăturat bisericii Scientologiei la sfârșitul anilor ’80. Motivul pentru care acesta avea anumite probleme cu cititul este dislexia cu care acesta a fost diagnosticat încă de mic, motiv pentru care actorul s-a simțit mereu rușinat.

Tom Cruise avea 19 ani în primul său film, jucându-l pe Billy în Endless Love, iar în primii doi ani ai carierei sale în actorie acesta a reușit să joace în șase filme: Endless Love (1981), Taps (1981), The Outsiders (1983), Losin' It (1983), Risky Business (1983) și All The Right

Moves (1983). Deși Tom Cruise a jucat în zeci de filme și a fost nominalizat la Oscar de trei ori, de două ori ca actor principal și urmând o nominalizare ca și actor secundar, acesta nu a reușit să câștige un Oscar.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Tom Cruise, dat in judecata pentru 1 miliard de dolari! Afla pentru ce

Cea mai periculoasă cascadorie pe care a făcut-o Tom Cruise

Tom Cruise își face apariția în producția cinematografică „Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One”, iar o anumită scenă aflată în film a reușit să surprindă publicul. Cascadoria pe care Tom Cruise a realizat-o în cadrul acestui film se numește „zbor de viteză” și este folosită de foarte puține persoane deoarece este periculoasă, implicând o săritură cu motocicleta de pe o stâncă de sute de metri. 

Deși multe persoane știu că actorii adesea folosesc dubluri pentru a le realiza cascadoriile periculoase, Tom Cruise nu se află printre ei, acesta și-a realizat întotdeauna cascadoriile, indiferent de gradul acestora de dificultate, iar „zbor de viteză” a fost catalogată de acesta „pe departe cea mai periculoasă chestie pe care am încercat-o vreodată”. 

Repetițiile pentru această cascadorie au început în urmă cu trei ani, în anul 2020, atunci când echipa a construit un spațiu de repetiții lângă Wallingford, din sudul Oxfordshire, iar rampa pe care acesta a exersat ajunge la suma de 3 milioane de euro. „Tom știa deja să meargă cu motocicleta, așa că săriturile nu i-au fost atât de grele. Cel mai greu a fost să sară de pe munte, pentru că, în aer, poziția corpului nu mai este stabilă. Dacă te ții prea mult de mitocicletă, ajungi să te rostogolești cu ea. Dacă-i dai drumul prea repede, n-arată bine la filmare”, a declarat coordonatorul cascadoriilor, Wade Eastwood, potrivit clickpentrufemei.ro

Citește și: Tom Cruise isi cauta sotie! Cum trebuie sa fie viitoarea partenera si cine O ALEGE de fapt

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.