5 lucruri mai puțin cunoscute despre actorii din serialul turcesc „Promisiunea”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 14 nov 2023, 14:45

Tot ce trebuie să știți despre actorii din serialul turcesc „Promisiunea” 

Sursa: Facebook Alp Navruz

Serialul turcesc „Promisiunea” a debutat la Kanal D luni, 13 noiembrie, iar românii au fost încântați de noua intrigă a producției televizate.

Luni, 13 noiembrie 2023, Kanal D a difuzat primul episod din noul serial turcesc „Promisiunea”, iar povestea fascinantă a personajelor principale a atras mii de români în fața micilor ecrane. Pentru a cunoaște mai bine actorii ce joacă în serial, vă spunem 5 lucruri mai puțin cunoscute despre aceștia.

Lucruri mai puțin cunoscute despre actorii din serialul turcesc „Promisiunea” 

Serialul turcesc „Promisiunea” a atras atenția a mii de persoane luni, atunci când a fost difuzat primul episod, iar românii simt nevoia de a cunoaște într-un mod mai profund persoanele ce joacă personajele

pe care le îndrăgesc. Iată câteva detalii despre actorii voștri preferați ce vă vor face să simțiți că îi cunoașteți mult mai bine.

1. Ceren Yılmaz a fost susținută de familie pentru a își urma pasiunea

Ceren Yılmaz este protagonista serialului „Promisiunea”, iar aceasta a ajuns să fie una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia, însă nimic nu s-ar fi întâmplat dacă aceasta nu ar fi avut susținerea familiei.

Actrița de 33 de ani s-a născut în Samsun, într-o familie ce a susținut-o întotdeauna și care i-a oferit încrederea necesară pentru a continua pasiunea ei pentru actorie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Noul serial turcesc care începe la Kanal D pe 13 noiembrie 2023 aduce în atenția publicului o poveste tulburătoare de viață. Când va fi difuzat filmul Promisiunea

Mai mult de atât, tatăl ei a fost cel ce a înscris-o la cursurile secției de copii a Conservatorului, încă de la o vârstă fragedă. În primele clase, aceasta își concentra viața doar pe școală, actorie, dansuri și volei.

2. Seyit Alp Navruz a urmat Facultatea de Limba și Literatură Turcă 

Seyit Alp Navruz a avut norocul de a se naște într-o familie avută, motiv pentru care acesta a avut susținerea financiară pentru a face ceea ce își dorește din punct de vedere financiar.

Deși acesta a urmat numeroase cursuri de actorie pe parcursul adolescenței sale, atunci când a fost nevoit să aleagă o facultate pe care să o urmeze, acesta nu și-a putut urma visul și a fost nevoit să își asculte părinții, motiv pentru care a urmat cursurile Facultății de Limbă și Literatură Turcă, în cadrul Universității Tehnice Yıldız.

3. Selim Bayraktar a avut parte de o întâmplare ce i-a schimbat viața

Selim Bayraktar s-a născut în Irak, iar încă de la o vârstă fragedă, acesta a avut parte de o schimbare ce i-a schimbat radical parcursul vieții. Când avea doar 13 ani, la școala la care acesta învăța a venit în vizită Saddam Hussein, bărbat ce l-a mângâiat pe cap și i-a spus că va deveni un bun soldat în armata sa. 

Această întâmplare l-a speriat pe acesta și pe familia lui, motiv pentru care s-au hotărât să părăsească ilegal țara, astfel încât Selim să nu ajungă soldat.

Familia acestuia a emigrat astfel în Turcia, mama acestuia fiind turcoaică.

4. Actorul ce i-a dat viață lui Sumbul în serialul „Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii" a fost sfătuit să nu accepte rolul

Rolul ce i-a schimbat viața lui Selim Bayraktar a fost în serialul fenomen „Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", iar acesta a recunoscut că în momentul în care acesta le-a împărtășit vestea prietenilor săi, aceștia l-au sfătuit să nu accepte rolul. Motivul pentru care prietenii lui au avut o astfel de reacție este din cauza etichetei pe care oamenii ar fi pus-o asupra lui după ce ar fi jucat rolul unui homosexual. Actorul a recunoscut că de-a lungul anilor a fost întrebat de mai multe ori care este orientarea sa sexuală, iar acesta nu s-a temut să le răspundă, spunând că îi plac femeile, acesta având o căsnicie fericită cu Bihter, membră în Orchestra Națională Simfonică a Turciei. 

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Promisiunea”? Telespectatorii o vor putea admira pe Ceren Yilmaz, în rolul eroinei principale

5. Personajul principal masculin al serialului a avut o pasiune pentru box

Seyit Alp Navruz este actorul ce îi dă viață personajului principal masculin al serialului „Promisiunea”, iar acesta este mândru de pasiunile pe care le-a dezvoltat, în afara carierei sale de teatru. Încă din adolescență, actorul a cochetat cu boxul, fiind o pasiune ce îi ocupa mare parte din timp, însă această activitate l-a ajutat să se mențină în formă pentru actorie, dar și pentru cariera sa de model. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.