5 lucruri pe care trebuie să le știi despre pariurile sportive

Author: Alina Petre

Sursa foto: Shutterstock

Imaginea poate fi descărcată de aici

Pariurile sportive se află în topul preferințelor, când vine vorba despre modalități recreative de petrecere a timpului liber. Pasiunea pentru fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei, rugby, volei, sporturi de iarnă sau sporturi de contact își dă întâlnire cu emoția jocului și satisfacția câștigului. Iată ce trebuie să știi despre pariuri sportive, ca să te bucuri pe deplin de hobby-ul tău.

Studiază sporturile pe care pariezi 

Ai parte de mult fun la pariuri, dar nu uita că este o distracție serioasă, pentru că fiecare sport are reguli specifice și dinamică proprie. Învață în detaliu regulamentul de joc pentru meciuri de fotbal, turnee de tenis, baschet sau handbal, partide de volei, rugby, hochei, badminton, fotbal american, futsal, box ș.a. 

Dacă vrei să joci pariuri sportive pe cricket, darts, snooker, bowls, squash, fotbal australian, sporturi de contact, sporturi de iarnă, e-sports și alte discipline pe care nu le urmărești în mod obișnuit, asigură-te că știi detaliile fiecărei competiții. Sunt diferențe importante între meciuri amicale și confruntări oficiale, partide de campionat și întâlniri eliminatorii în cadrul competițiilor internaționale.

Alege strategii de pariere pentru fiecare sport

Rezervă-ți timp să studiezi oferta operatorilor de pariuri sportive. Fie că mergi în agenții de pariuri sau accesezi site-urile de sport betting, analizează cotele afișate și tipurile de pariuri disponibile. Studiază strategiile de pariere și statisticile despre echipe, jucători, competiții. Astfel vei lua cele mai bune decizii, pentru pariuri antepost, pariuri combo, biletul zilei, pariuri live, pariuri speciale și alte variante de plasare a mizelor.

Urmărește în direct meciurile pe care pariezi live

Îți place să joci pariuri live, pentru că sunt spectaculoase și îți oferă posibilitatea de plasare a mizelor după începutul meciului. Pe lângă suspans și adrenalină, pariurile sportive live vin cu un ritm mai alert, cote mai avantajoase și riscuri mai mari. Nu te baza exclusiv pe statistici și predicții. Ca să fii mereu pe fază, trebuie să urmărești în direct partidele pe care pariezi. Astfel poți să alegi cele mai bune variante de pariuri live și să faci cash-out dacă lucrurile nu merg așa cum ai mizat inițial. Salvezi o parte din banii pariați și te orientezi către opțiuni mai bune.

Caută mereu sporturi noi, pentru mai mult fun

De ce atâția oameni sunt pasionați de pariuri sportive? Pentru că le oferă o varietate uriașă de sporturi, competiții, mize, combinații, variante de joc, opțiuni de pariere. Găsești mereu ceva diferit și întotdeauna te surprind în mod plăcut noutățile din oferta operatorilor de sport betting. De exemplu, la Winner poți să joci pariuri pe sporturi virtuale, ai sute de jocuri de cazinou, jocuri ca la aparate, păcănele, turnee de sloturi, loterii internaționale.

Joacă responsabil pariuri sportive online

Când te distrezi la pariuri sportive joci pe bani, așa că trebuie să ai o abordare echilibrată și să-ți gestionezi înțelept bugetul. Stabilește limite de timp și sume maxime pe care-ți permiți să le joci. Pornește cu un plan și respectă-l, ca să nu ai tentația unor mize mari, pentru recuperarea rapidă a pariurilor necâștigătoare. Nu uita că pariurile sportive sunt jocuri de noroc și bucură-te în mod responsabil de hobby-ul tău.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.