5 mituri despre videochat

Author: O.P.

Dezvoltarea industriei videochatului a condus, inevitabil, la generarea a diverse mituri si zvonuri care agita opinia publica. Astfel, sunt puse la indoiala atat legalitatea activitatii studiourilor de profil, cat si moralitatea celor care isi aleg un job in acest domeniu. Totusi, multe dintre informatiile pe care le auzim si care se promoveaza in mass-media in legatura cu videochatul nu sunt reale. Astazi patrundem dincolo de usile room-urilor in care se afla modelele de videochat si scoatem la iveala cele cinci mituri care circula despre aceasta industrie!

1. Videochatul este imoral. 

Perceptia generala asupra videochatului este ca acesta reprezinta o activitate imorala. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca foarte putina lume stie, cu adevarat, ce presupune un job ca model. In majoritatea cazurilor, modelele de top care au si incasari foarte mari isi castiga banii din simple conversatii, fara sa apeleze la erotism. De fapt, aceasta este esenta videochatului: de a capta atentia membrilor si de a le mentine interesul, fara a apela neaparat la nuditate. 

2. Videochatul iti afecteaza reputatia. 

Avand in vedere ca videochatul nu este un job imoral, acesta nu iti poate afecta reputatia. Mai mult decat atat, studiourile serioase pastreaza confidentialitatea modelelor lor, prin diverse metode. Astfel, nimeni nu va afla cu ce te ocupi, cat timp tu nu iti doresti acest lucru. Daca vrei sa te bucuri de confidentialitate maxima, alege sa faci videochat la Models4Models. 

3. Este nevoie sa arati perfect pentru a fi model. 

Un alt mit care circula legat de videochat este acela ca doar persoanele care au un aspect fizic impecabil pot practica jobul de model intr-un studio. Acest zvon este complet fals, deoarece in videochat se pune accentul pe alte calitati pe care trebuie sa le aiba. Desigur, nu putem nega ca imaginea este foarte importanta, insa nu este un criteriu de selectie in acest caz. Daca ai un aspect fizic ingrijit, poti aplica fara probleme pentru un job in videochat. 

4. Videochatul este o varianta pentru fetele lipsite de educatie. 

Nu de putine ori s-a spus ca videochatul este doar o alternativa pentru persoanele lipsite de educatie. Aceasta prejudecata a luat nastere tocmai din dorinta de a desconsidera femeile care aleg sa lucreze in acest domeniu. Adevarul este, insa, exact contrariul. O cariera in videochat se adreseaza persoanelor care vor sa isi castige independenta financiara si care au nivel de inteligenta ridicat de care sa dea dovada in discutiile cu membri. De asemenea, cele care opteaza pentru meseria de model in cea mai controversata nisa a momentului sunt foarte ambitioase si perseverente.  

5. Jobul de model nu solicita nicio deprindere. 

Este adevarat ca nu ai nevoie de experienta anterioara pentru a colabora cu un studio de videochat. Totusi, trebuie sa indeplinesti cateva conditii minime pentru a reusi in acest domeniu. De exemplu, e esential sa ai cunostinte de limba engleza cel putin la nivel incepator, tocmai pentru a putea mentine conversatiile cu membrii din comunitatea ta. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.