5 motive pentru a achiziționa un odorizant auto pentru mașina ta

Author: Alina Petre
Actualizat: 06 feb 2023, 17:41

Autoturismele personale au devenit o necesitate în ultima perioadă, în special dacă locuiești în apropierea unui oraș mare ori dacă ai copii. Acestea sunt indispensabile și pentru persoanele care fac naveta către locul de muncă, dar și pentru cei care le folosesc ca parte a activității zilnice. Deși avantajele folosirii unui vehicul propriu sunt evidente, întreținerea corespunzătoare a acestuia este obligatorie pentru a te putea bucura de un drum plăcut. 

Astfel, printre lucrurile pe care este recomandat să le faci ca să menții aspectul plăcut și igiena habitaclului, se numără și folosirea unui produs pentru împrospătarea aerului. În rândurile următoare vei afla care sunt unele dintre cele mai bune motive pentru a achiziționa un odorizant auto pentru mașina ta datorită beneficiilor pe care le oferă: 

Neutralizează mirosurile neplăcute

Unul dintre cele mai evidente motive pentru a folosi odorizante auto profesionale pentru mașina ta este lupta cu mirosurile neplăcute. Acestea sunt eficiente indiferent că este vorba despre aerul închis și atmosfera copleșitoare care se formează atunci când nu folosești vehiculul pentru câteva zile sau de alte miasme ambientale ori chiar provenite din atmosferă. Cu ajutorul unui astfel de produs vei putea porni direct la drum atunci când te urci în mașină, pentru că își va face simțită prezența în numai câteva secunde de la acționare. 

Păstrează aerul curat și dezinfectat

Chiar dacă în mașina ta nu sunt mirosuri neplăcute, odorizantele auto pot lupta și cu particulele de praf sau cu bacteriile din aer. Uleiurile esențiale au în compoziția lor substanțe cu efect antiseptic, acestea fiind ideale pentru a dezinfecta aerul pe care îl respiri, păstrându-l mereu proaspăt. Ține cont să aerisești zilnic prin deschiderea geamurilor sau a ușilor preț de câteva minute pentru a avea eficiență maximă. 

Este ideal împotriva fumului de țigară 

Indiferent că ești sau nu fumător, cel mai probabil știi deja că mirosul de tutun este unul greu, care persistă sau chiar se impregnează în texturi. Dacă fumezi sau ai un copilot ori un pasager care practică acest viciu folosirea unui odorizant auto va contribui la menținerea unei atmosfere plăcute în habitaclu. Este recomandat să îți golești scrumiera atunci când urmează să nu mai folosești mașina pentru câteva ore, pentru a evita să contribui la accentuarea mirosului. 

Îndepărtează mirosul animalelor de companie 

Câinii, pisicile, dar și alte animale de companie pot avea un miros specific greu de scos de pe materiale, mai ales atunci când sunt transportate cu mașina fără vreo cușcă sau cutie specială. Folosește un aparat de odorizare profesional AromaLUX cu acumulator ca să scapi rapid de aromele mai puțin plăcute emanate de acestea. 

Contribuie la relaxare în timpul șofatului 

Datorită uleiurilor esențiale pe baza cărora acționează, odorizantele auto profesionale pot contribui la destinderea șoferului pe perioada drumului. Acestea au o acțiune asemănătoare cu ședințele de aromaterapie, favorizând concentrarea și eliberarea tensiunilor sau a energiilor negative. Alege notele preferate și folosește-te de puterile sale binefăcătoare pentru a ajunge la destinație fără probleme și oboseală. 

Odorizantele auto au multiple beneficii atunci când sunt folosite în mod corespunzător. Unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să le achiziționezi este păstrarea unui aer curat și relaxant în habitaclul autoturismului tău. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.