5 motive pentru care merita sa oferi cadou electrocasnice mici

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 17 dec 2018, 11:22

Craciunul este la doar cateva zile distanta si probabil ai intrat deja in febra cumparaturilor, daca nu ai apucat sa alegi inca darurile potrivite pentru cei dragi.

Totusi, dintre atatea variante pe care ti le pun la dispozitie magazinele, cum poti avea siguranta ca ai ales cel mai bun cadou si catre ce ar fi cel mai potrivit sa te orientezi? O idee buna este sa alegi electrocasnice mici, precum o masina de cusut, un blender sau un aspirator. De ce te-ai indrepta catre astfel de produse, in defavoarea altora, care par poate mai de efect? Afla in continuare.

1.     Sunt intotdeauna utile si cel care le primeste va avea la ce sa le foloseasca

Un aparat de calitate pentru casa ii va face cu siguranta viata mai usoara persoanei care il primeste. Imagineaza-ti cat de util le-ar fi parintilor sau bunicilor tai un aspirator inteligent, care sa faca in doi timpi si trei miscari curatenie in intreaga casa, fara ca ei sa mai fie nevoiti sa miste un deget.

La fel, un blender sau un storcator performant poate reprezenta calea catre o alimentatie mai sanatoasa si o viata mai plina de energie. O masina de facut paine, care se poate utiliza si la prepararea cozonacilor sau gemului, e un ajutor de baza in orice bucatarie si o modalitate de a obtine rapid paine delicioasa, fara conservanti. Un expresor va duce prepararea cafelei la rang de arta si rasfat maxim si va fi un dar perfect pentru orice iubitor al celebrei bauturi.

2.     Pot fi usor transportate, impachetate si asezate sub brad

Nu ca te-ai fi gandit sa cumperi o masina de Craciun – desi poate n-ar fi o idee rea daca ai un buget generos sau iei de pe altex.ro o masina second hand de calitate – si nu stii cum sa o impachetezi, dar exista si situatii in care ai batai de cap cu transportul si ambalarea cadoului.

Ca sa scapi de o grija, alege un electrocasnic pe care sa il poti duce usor acasa si care sa incapa fara probleme intr-o punga de cadou ceva mai mare.

3.     Toata familia se va bucura de cadou

Daca alegi un electrocasnic, nu inseamna ca ii transmiti celui care-i daruiesti cadoul si mesajul: “la multi ani de folosire placuta, ti-am luat aparatul asta ca sa faci treaba in casa”.

Din contra, un cadou practic pentru cineva din familie poate insemna beneficii pentru toata gospodaria si mai putina munca pentru o singura persoana. De exemplu, un fier de calcat vertical poate fi folosit cu usurinta de mama, tata si chiar copiii ceva mai marisori, astfel incat rufele fiecaruia sa fie perfect calcate si gata de purtat.

4.     Sunt accesibile ca pret

Spre deosebire de cadouri ceva mai costisitoare, precum o consola de gaming, electrocasnicele mici sunt mai convenabile din punct de vedere financiar. Daca vrei sa cumperi ceva folositor pentru casa si in acelasi timp sa nu cheltuiesti o avere, un aparat electrocasnic poate fi o solutie foarte buna. Evident, cadoul trebuie daruit cu grija, astfel incat sa i se potriveasca persoanei – un copil de 12 ani va prefera probabil o consola, fata de un aparat de facut paine.

5.     Au functii din ce in ce mai avansate si piata e una foarte diversa

In cazul altor cadouri, poti avea o gama mai saraca de variante dintre care sa alegi, insa electrocasnicele mici vin in tot felul de variante, astfel incat sa poti face alegerea tinand cont de specificatii, buget, dar si aspect. De asemenea, in ultimii ani electrocasnicele au fost imbunatatite si perfectionate, astfel incat sa ofere functii la care pana nu demult nici nu visai. Asa cum spuneam si mai sus, acum exista roboti de curatenie, pe care ii gasesti si in Romania la preturi chiar rezonabile pentru beneficiile pe care le ofera. Aparatele de cafea iti pot prepara un latte machiatto mai ceva ca la orice cafenea scumpa, in doar cateva secunde. Masina de facut paine lucreaza singura in timp ce dormi, daca alegi sa ii fixezi timerul, astfel incat atunci cand te trezesti sa ai painea gata preparata si aburinda. Exemplele pot continua, aparatele pentru casa oferind in acelasi timp siguranta, eficienta si functii foarte variate.

Daca ai nevoie de idei si mai specifice, arunca o privire la articolul despre cadouri de craciun: https://altex.ro/cadouri-craciun-familie/pag/

 

Taguri: