5 motive pentru care să alegi un apartament cu 3 camere nou

Author: Oana Picerea

Una dintre cele mai mari dileme ale unei persoane care dorește să cumpere un apartament este cea legată de vechimea acestuia. Să cumpere un apartament în bloc vechi sau într-un bloc nou? Nu doar prețul este de luat în calcul, iar în continuare îți vom prezenta câteva dintre aspectele de care să ții cont.

 

1. Compartimentare

Foarte rar poți găsi un apartament bine compartiment într-un bloc vechi. Dacă ne referim la cele cu 3 camere, cele mai multe sunt semidecomandate, ceea ce înseamnă mai puțină intimitate pentru locatari și greutate în a amenaja și gestiona spațiul. Apartamentele de la Dezvoltator Pallady sunt foarte bine compartimentate, fără spații moarte și nu va trebui să treci dintr-o cameră în alta pentru a ajunge unde dorești.

2. Nu cheltui bani în plus

Multe persoane care achiziționează un apartament într-un bloc vechi, nu iau în calcul la prețul final și renovarea acestuia. Prețurile pentru renovări au crescut foarte mult în ultimul timp și pot ajunge chiar și la 10000 euro. În plus, trebuie să adăugăm și obiectele sanitare, mobila, electronicele, electrocasnicele, iar prețul s-ar putea să îl depășească pe cel au unui apartament nou pe care doar îl mobilezi. În plus, un bloc vechi aduce și foarte multe probleme. Spre exemplu, dacă țevile de apă comune nu sunt schimbate, degeaba le vei schimba pe ale tale, pentru că apa va avea numeroase particule de rugină și alte impurități. Există și riscul de infiltrații de la vecinul de deasupra și să nu mai menționăm și zgomotele inevitabile din cauza izolării precare a pereților.

3. Facturi mai mici

Un apartament nou îți poate aduce facturi mai mici la toate utilitățile. Un bloc izolat termic perfect, cu încălzire în pardoseală, va scădea drastic factura pentru gaz sau pentru electricitate (depinde de centrala pe care o vei avea). În plus, obiectele sanitare moderne îți permit să economisești apă fără compromisuri și fără a afecta experiența dușului de exemplu. Astfel, alegând oricare dintre apartamente cu 3 camere noi Titan, de la Dezvoltator Pallady, te vei bucura de facturi mici.

4. Siguranța construcției

Tehnologiile evoluează permanent și putem spune că astăzi, constructorii știu exact cum să proiecteze clădiri care să reziste în timp și să fie sigure în timpul cutremurelor. De aceea, ar fi bine să îți îndrepți atenția spre un apartament într-un bloc nou, pentru a nu sta cu emoții indiferent de ce etaj vei alege.

5. Ambianța

Nu în ultimul rând, trebuie să discutăm și despre ambianță și vecini. Vei face parte dintr-o comunitate aflată la început de drum și vei putea lega prietenii cu vecinii tăi. Într-un bloc vechi, chiar există riscul să nu te poți integra atât de bine în comunitate, deoarece vecinii deja se cunosc și unii acceptă greu o persoană sau o familie nouă, mai ales dacă au prejudecăți. Probabil știi și tu că vecinii noi sunt mereu suspectați de orice zgomot sau de orice s-ar întâmpla. Ei bine, în blocurile noi, majoritatea locatarilor sunt persoane tinere și veți începe conviețuirea în același timp, fără prejudecăți.

Așadar, dacă vei să te muți la casa ta, acordă atenție apartamentelor de la Dezvoltator Pallady!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.