5 motive să planifici o vacanță de la zero cu o agenție de turism

Author: Diana Tilă

Planificarea unei vacanțe vine la pachet cu mult entuziasm, dar și cu griji și stres, care pot fi însă evitate dacă alegi să lași întreaga responsabilitate organizatorică în seama unei echipe de profesioniști. Let's Go Travel este un alt fel de agenție de turism care, în loc de pachete predefinite, îți oferă posibilitatea să personalizezi întreaga experiență după bunul plac și să te încadrezi totodată în buget. Călătorește alături de agentia de turism Let's Go Travel și bucură-te de prețuri avantajoase la sejururi complete într-unele dintre cele mai bine cotate destinații din lume!

Călătorești cu buget minim în destinații de vis

Dacă și pentru tine banii sunt principalul factor care dictează deciziile de vacanță, este cazul să arunci un ochi asupra ofertelor de sejururi disponibile pe site-ul agenției. În loc să faci compromisuri cu privire la destinație, cazare sau mese pentru a te încadra în buget, mai bine aloci mai mult timp navigării printre opțiunile pe care LGT ți le oferă și să o alegi pe cea care corespunde preferințelor și posibilităților tale. Ai șansa să găsești pachete promoționale cu sejururi de șapte nopți în destinații de lux precum Maldive sau Punta Cana, la același preț pe care l-ai plăti în alte condiții pentru o vacanță în Europa.

Spre exemplu, te poți bucura de șapte nopți All Inclusive în Zanzibar în schimbul unor prețuri începând cu 790 de Euro de persoană, în timp ce o vacanță completă de nouă nopți în Bali poate porni de la 1270 de Euro de persoană, cu toate facilitățile incluse, de la zbor la cazare, mese și nu numai.

Ai parte de planificarea în detaliu a întregii vacanțe

Efortul pe care îl implică planificarea unei vacanțe, mai ales când este vorba de o călătorie pe un alt continent, poate deveni copleșitor pentru cei mai mulți dintre noi. În loc să îți sacrifici zilele de relaxare pentru probleme organizatorice, mai bine lași întreaga responsabilitate pe mâinile profesioniștilor de la Let's Go Travel și ai ocazia totodată să faci și economii semnificative la bugetul de vacanță.

Agenții tăi de turism se vor ocupa de tot ce înseamnă rezervarea biletelor de avion, negocieri la cazare, planificarea meselor și a călătoriilor și se vor ocupa în același timp de rezolvarea tuturor neregulilor care are putea apărea pe parcurs, în așa fel încât nimic să nu îți afecteze concediul.

Te bucuri de suport avizat pe tot parcursul călătoriei

Te-ai gândit vreodată cât de mult te-ar ajuta să ai un ghid personal oriunde călătorești? Cu LGT te bucuri de acest privilegiu pe toată durata vacanței tale pentru că un membru al echipei va fi mereu la doar un mesaj distanță pentru a-ți răspunde la întrebări și a te îndruma la fiecare pas. Acest tip de ajutor este esențial mai ales în situațiile în care vizitezi un loc pentru prima dată și îți dorești să te conformezi regulilor culturale și sociale ale locului. Agentul tău te va instrui în prealabil cu privire la toate rigorile pe care trebuie să le respecți în așa fel încât vacanța ta să se desfășoare fără incidente.

Ai acces la unele dintre cele mai căutate hoteluri din zonă

Deși te bucuri de prețuri foarte avantajoase la toate pachetele de vacanță disponibile pe site-ul agenției, asta nu înseamnă că vei fi nevoit să faci compromisuri cu privire la vreun aspect esențial al concediului tău, ba din contră. Cu LGT ai posibilitatea să te cazezi la hoteluri și resorturi de renume, de trei, patru sau cinci stele, cu toate facilitățile incluse, în schimbul unor prețuri foarte avantajoase. Pentru fiecare destinație ai la dispoziție o listă detaliată cu puncte de cazare speciale din zonă dintre care să îl alegi pe cel care îți satisface toate așteptările. În plus, pentru a-ți facilita decizia, fiecare locație este însoțită de o descriere detaliată a tuturor condițiilor și facilităților de care dispune, imagini reprezentative atât pentru camere, cât și pentru împrejurimi, pentru a ști cu exactitate unde urmează să îți petreci zilele de vacanță.

Beneficiezi de consultanță la fiecare alegere

În cazul în care ai nevoie de ajutor în luarea unei decizii pentru viitoarea ta vacanță, LGT îți stă la dispoziție cu servicii gratuite de consultanță. Trebuie doar să specifici care sunt dorințele și așteptările tale pentru a face o selecție a destinațiilor și locațiilor care se potrivesc perfect. Ulterior îți vor fi prezentate ofertele disponibile și vei putea alege mult mai ușor dintre acestea în așa fel încât să ai garanția unui sejur perfect din toate punctele de vedere.

Dă-ți voie să visezi la vacanța ideală pentru tine și călătorește alături de Let's Go Travel! Vei avea ocazia să conturezi una dintre cele mai frumoase povești ale vieții tale pe care îți vei dori să le repeți la nesfârșit!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.