5 piese si accesorii pe care le poarta femeile indraznete si cu stil desavarsit. Tu le ai in dulap?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:28

O femeie stilata stie ca se poate face remarcata cu adevarat doar atunci cand poarta piese indraznete si deosebite. Cu cele de mai jos vei primi complimente atat de la barbati, cat si de la alte femei.

Oricarei femei ii plac hainele si accesoriile, insa cele indraznete si care se remarca printr-un stil cu totul deosebit fac alegeri pe care nu le-ar face oricine. Iata cateva piese si accesorii pe care le-ar alege doar o femeie sigura pe ea si care are un stil propriu bine definit si imposibil de trecut cu vederea:

1. Pantofii care imbina stilul si eleganta cu tocuri foarte comode si cu o alura degajata si cool

Orice femeie care are cateva noutiuni despre moda, stie ca astfel de pantofi oxford de dama sunt

alegerea perfecta pentru a realiza o tinuta smart-casual, care se va face remarcata de la prima vedere. E foarte usor sa ti-i imaginezi atat intr-o tinuta de zi, cu o pereche de jeansi si cu un sacou masculin, dar si cu o fusta plisata si cu un top plin cu paiete, nu-i asa? Poate de aceea sunt nelipsiti din dulapul femeilor care stiu ce inseamna moda si bunul gust.

Daca inca nu ai o pereche, iti recomandam cel putin doua – o pereche neagra si una bej/nude.

Vei vedea ca te scot cu usurinta din orice incurcatura si iti ofera o solutie la indemana in orice zi si in orice imprejurare.

2. Trench-ul, piesa pe care orice fashionista trebuie sa o aiba in dulap primavara

Este o piesa care se remarca prin eleganta si care pare a fi croita pentru primavara. Versatil si practic, trench-ul este cu siguranta alegerea femeilor cu adevarat stilate.

Este o piesa care poate fi purtata cu usurinta cu orice tip de tinuta, atat una eleganta, cat si una casual.

3. Palaria, accesoriul care scoate din anonimat orice tinuta

Palariile au parte in ultimii ani de popularitatea care li se cuvine. Ele au devenit tot mai prezente in garderobele femeilor de pretutindeni si raman un accesoriu pentru cele mai indraznete fashioniste. Nu sunt un accesoriu usor de purtat, trebuie asortate cu grija si trebuie alese cu si mai multa grija, insa, daca stii sa alegi palaria potrivita pentru tine, vei obtine cel mai stilat

si cool look posibil. În plus, este imposibil sa treci neobservata atunci cand porti o palarie cu boruri largi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

4.

Cea mai stilata alegere in materie de rochii, dar si cea mai practica

Orice femeie trebuie sa aiba in dulap o rochie simpla, neagra si care sa i se aseze perfect pe trup. Este cea mai stilata alegere pe care o poti face oriunde ai merge si o femeie care stie ce inseamna moda stie deja asta foarte bine. Nicio alta piesa nu poate concura cu frumusetea simpla dar plina de forta a rochiei negre.

Este o piesa care se potriveste cu succes oricarei ocazii si care face orice femeie sa se simta mai atragatoare si mai sexi.

5. Fusta a carei putere o cunoaste orice femeie indragostita de moda

O fusta conica este foarte atragatoare, iar o femeie increzatoare in fortele proprii si in puterea sa de seductie stie deja acest lucru. Putine haine mai poarta cu ele forta si feminitatea fustei conice. Ea reuseste sa-i confere unei femei atat o tinuta sobra si plina de putere, cat si una feminina si seducatoare.

Ai in dulap aceste piese? Care iti lipseste? Ce ar trebui sa mai adaugam la lista noastra?

Sursa foto: Shutterstock

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.