5 reguli: Cum poți arăta senzațional atunci când porți sneakerși

Author: B.M.

Pantofii sport și-au depășit de mult atribuțiile convenționale; astăzi, dincolo de faptul că sunt utilizați pentru optimizarea performanțelor sportive, sunt o alegere perfectă pentru oricine își dorește să fie la modă.

Industria sneakerșilor a setat un adevărat trend prin intermediul produselor pe care le oferă, pantofii sport devenind vedetele rețelelor de socializare: https://www.epantofi.ro/modele-pantofi-2019.

În ciuda controverselor stilistice pe care le-au generat, de-a lungul timpului, sneakerșii pot fi purtași aproape în orice ocazie. Dacă vrei să știi cum poți arăta senzațional de fiecare dată când îi porți, vezi care sunt cele 5 reguli de stil de care trebuie să ții cont!

Cumpără modelele care se potrivesc stilului tău

Moda este într-o continuă transformare, ceea ce înseamnă că vor apărea constant noi și noi modele de pantofi sport. Oricât de mult ți-ar plăcea să ții pasul cu trendurile. Nu tot ceea ce se poartă este și potrivit pentru tine, așa că alege doar acele modele de pantofi sport care rezonează cu stilul tău vestimentar și care se asortează cu majoritatea hainelor din garderobă. Aceasta este o regulă foarte prețioasă pe care ar trebui să o ai în minte atunci când ești tentat să faci cumpărături sub impuls.

Poartă-i la ocaziile potrivite

Sneakerșii sunt cât se poate de versatili, însă ei nu pot înlocui toate celelalte tipuri de încălțăminte. Este drept că poți purta o pereche de pantofi sport la ținutele sport, la cele casual, precum și la cele smart-casual și poți avea chiar îndrăzneala de a-i asorta la un costum, însă ei nu se pretează pentru ocaziile pretențioase. De exemplu, nu ar trebui să îi porți la nunțile cu ștaif sau la evenimentele de gală.

Păstrează-ți încălțămintea curată

Nu contează cât de cool sunt pantofii pe care îi porți și nici cât de scumpi au fost, dacă nu îi îngrijești corespunzător. O pereche de sneakerși care îți taie respirația atunci când îi vezi își vor pierde, cu siguranță, din farmec atunci când nu sunt curățați așa cum trebuie. Pentru a-ți proteja pantofii sport spală-i cu regularitate, potrivit recomandărilor de pe eticheta producătorului. Folosește produse de îngrijire special create pentru pantofi și asigură-te că îi depozitezi corespunzător atunci când nu îi porți.

Integrează-i în combinațiile vestimentare potrivite

Sneakerșii tăi pot fi puși în evidență atunci când sunt asortați corespunzător unei ținute. De exemplu, modelele cu design bold, care sunt foarte voluminoase și se remarcă prin logo-uri mari, culori vii și tălpi cu design impunător, sunt un nou trend pe care pasionații de sneakerși l-au adoptat deja. Pentru a-i valorifica în outfitul tău, poartă haine neutre, atât în ceea ce privește culorile, dar și tăieturile. Cu siguranță o pereche de pantofi sport colorați sau care au imprimat pe ei un model aparte se va evidenția dacă îi asortezi într-o ținută formată din pantaloni negri și o bluză albă.

Concepe-ți ținuta pornind de la pantofi

Ești în pană de idei și nu știi ce să porți astăzi? Un truc la care poți apela este să îți concepi ținuta pornind de la încălțăminte. Cu siguranță că ai o pereche de pantofi sport pe care nu ai mai purtat-o de mult, așa că n-ar fi rău să îi scoți din dulap cu această ocazie. Alege câteva haine care crezi că s-ar potrivi cu pantofii tăi sport și vezi dacă reprezentarea din oglindă te încântă. Nu te îngrijora dacă nu vei găsi soluția salvatoare din prima, căci chiar și moda se învață!

 

Taguri: