5 rochii de seara pentru evenimentele la care ai nevoie de un look spectaculos

Author: B.M.

Toamna este aici si din punct de vedere calendaristic, dar si in ceea ce priveste temperaturile.

Asta inseamna ca putem deja sa ne schimbam garderoba si sa cumparam piese vestimentare in tendinte, potrivite pentru acest anotimp. Iar daca garderoba de zi cu zi este usor de alcatuit, tinutele pentru seara este posibil sa iti creeze unele probleme. Stim ca vrei sa arati spectaculos la evenimentele la care esti invitata. De aceea, esti in cautarea celor mai frumoase tinute. 

Noi iti propunem sa alegi variantele cele mai sigure: tinute care au in centrul atentiei cele mai frumoase rochii de seara. Bineinteles ca si un sacou reinterpretat, alaturi de o pereche de pantaloni femini s-ar potrivi, insa rochiile sunt mai usor de asortat, te poti integra mai bine la evenimentul la care esti invitata si le poti purta de mai multe ori, accesorizandu-le diferit. Astazi iti propunem cateva rochii diferite, Rochii Moze, pe care cu siguranta le vei aprecia, datorita aspectului lor atractiv. 

Daca iti doresti o rochie cu adevarat deosebita, nu este nevoie sa alegi una lunga sau care sa impresioneze prin culoare, aplicatii ori prin croiala indrazneata. Fii diferita si alege ceva la care nu s-ar astepta nimeni. Iti recomandam Rochia neagra lejera cu motive traditionale. Este o rochie superba, care se potriveste evenimentelor non-formale. Este scurta, prezinta dublura, este fabricata in Romania si cu siguranta te vei indragosti de manecile ei, dar si de decolteul acesteia, deoarece sunt brodate cu motive traditionale.

 

In cazul in care iti plac rochiile in culori clasice, iti propunem una rosie, mai exact Rochia de ocazie Moze bordo din tull si broderie aplicata manual. Este o rochie deosebita, realizata din tulle si organza. Croiala ei este cea care atrage si trebuie sa recunosti ca este un model neobisnuit, dar care arata extrem de bine! 

Ai nevoie de o rochie cu adevarat eleganta, lunga? Ce spui de Rochia lunga de ocazie roz prafuit cu broderie florala si paiete? O poti purta atat la o petrecere de nunta, dar si la un eveniment deosebit, la care vei fi in centrul atentiei. Este o rochie stil printesa, care nu are nevoie de prea multe accesorii pentru a fi infrumusetata si in care iti garantam ca vei arata spectaculos. 

Una dintre culorile perfecte pentru aceasta toamna este verdele. Iar daca este asociata cu paiete, rezulta o rochie senzuala, careia cu greu ii poti rezista. Pentru o petrecere tip cocktail, pentru un eveniment la care vrei sa stralucesti, iti recomandam Rochia de ocazie Moze verde cu paiete argintii. Are un croi cambrat, un decolteu adanc si acoperit de un tulle fin si de asemenea este asimetrica.

Rochiile midi au inceput sa capete popularitate in ultimii ani, asa ca iti recomandam sa iti indrepti atentia si spre Rochia de ocazie Moze neagra cu paiete si maneci despicate. Cu siguranta o sa intre pe lista preferatelor tale, datorita paietelor, dar si datorita croielii. 

In incheiere am vrea sa stim ce parere ai despre aceste rochii si pe care ai alege-o pentru evenimentele la care esti invitata. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.