5 sfaturi utile pentru o zi de nastere reusita

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 04 mai 2018, 09:21

Ziua de nastere reprezinta pentru majoritatea persoanelor un moment de bucurie, de acceptare si nu in ultimul rand de a petrece… timp pretios cu familia, apropiatii si cei mai dragi prieteni.

Locuitul intr-un oras mare are avantajele sale din acest punct de vedere, mai cu seama cu cat ofertele barurilor si restaurantelor in care poti celebra, se intrec in fel si fel de propuneri.

Asadar, o seara se poate transforma negresit intr-o petrecere de neuitat, atata timp cat esti organizat si reusesti sa pui in aplicare un plan de bataie.

Astazi, planificarea unei petreceri a devenit cu mult mai simpla. Si daca acasa nu reusesti sa gazduiesti o astfel de intalnire, un restaurant in Centrul Vechi este solutia la care poti apela cu incredere.

Ce ar trebui sa ai in vedere?

Este important sa incepi planificarea evenimentului. Este lucru stiut ca orice petrecere de succes ar trebui planificata in avans, in functie de data si de disponibilitatea locatiei alese.

Gandeste-te din timp la tipul de desfasurare pe care o doresti si pune pe hartie cam tot iti imaginezi si poate fi aplicat: o cina mai asezata, o masa care sa se transforme si in dans mai tarziu, o incapere privata, sau de ce nu, chiar si o tema sub care iti doresti sa se intample lucrurile. E bine sa ai raspunsurile potrivite si sigure inainte de a contacta un bar sau un restaurant,. Vei usura munca tuturor si in special, pe a ta, lamurandu-te exact cu privire la asteptarile tale.

Odata aleasa locatia, discuta detalii. Stabileste o intalnire pentru a pune la punct toate detaliile evenimentului. Alege meniul, bauturile si dulciurile si intreaba daca este posibil sa aduci suplimentar cate ceva din exterior. Nu uita sa spui personalululi angajat persoane astepti la eveniment, astfel incat sa se poata adauga personal suplimentar in eventualitate in care va fi nevoie. Intreaba cum si daca poti personaliza spatiul pus la dispozitie si roaga sa fii informat cu privire la toate schimbarile ce pot interveni pe parcurs.

Anunta invitatii printr-o stire nu foarte protocolara. Aminteste-ti ca va strangeti sa petreceti impreuna si sa va simtiti bine, asadar nu bate moneda pe aspecte care ar putea sa para prea mult sau prea extravagante. Un e-mail sau un mesaj e mai mult decat potrivit, deci… gandeste-l haios, cu elemente creative care sa te reprezinte.

Fii o gazda antrenanta si ocupa-te ca toti invitatii sa se simta bine, socializeaza cu ei si fii in preajma lor. Evident ca toti ochii vor fi atintinti asupra ta, deci fa o figura frumoasa si nu lasa distractia sa se stinga niciun moment.

Imortalizeaza momentele si pastreaza deschisa cutia cu amintiri.

In timp, aceste lucruri se transforma in momente haioase, prin urmare fii “deschizator” de drumuri si realizeaza poze si filmulete care vor sta drept marturie.

O seara petrecuta cu cei apropiati se poate schimba intr-o experienta placuta pentru toata lumea. Tine cont de cele cateva sfaturi enumerate mai sus si imbratiseaza aniversarea varstei tale ca un eveniment promis sa faca diferenta. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.