5 trăsături ale zodiei săgetător. Prin ce ies în evidență nativii acestei zodii

Author: Raluca Ionita
Actualizat: 21 iul 2022, 08:00

Zodia Săgetător are câteva caracteristici interesante, care îi ajută pe acești nativi să iasă mult mai repede în evidență. Noi vă spunem toate secretele acestei zodii de foc.

Dacă aveți prin preajmă un nativ din Săgetător, este bine să cunoașteți cât mai multe detalii legate de această zodie. Doar așa puteți înțelege modul în care acționează persoanele născute sub acest semn zodiacal.

Zodia Săgetător, trăsături și caracteristici generale

Zodia Săgetătorului începe pe data de 23 noiembrie și se încheie pe 21 decembrie. Este o zodie masculină de foc, iar nativii sunt persoane foarte active.

Săgetătorii sunt guvernați de planeta Jupiter, ceea ce îi face să fie foarte generoși, în general.

Iată care sunt cele mai importante trăsături ale acestei zodii:

1. Altruismul

Săgetătorii sunt persoane care se gândesc foarte mult la cei din jurul lor. Egoismul nu există în vocabularul acestor nativi. Le place să ajute alți oameni și să le dăruiască tot ce se poate.

2. Independența

Nativii din Săgetător sunt persoane foarte puternice și este aproape imposibil să reușiți să-i convingeți să facă ceva ce ei nu vor. Nu sunt deloc persoane supuse, fiind născute într-o zodie de foc.

3. Corectitudinea

Săgetătorii nu suportă să li se facă o nedreptate. În plus, nu sunt de acord nici cu nedreptățile la care sunt supuși cei din jurul lor.

Sunt oameni foarte corecți și nu se abat de la ideile în care cred. Au mult bun simț și nu vor supăra niciodată pe cineva, dacă nu sunt provocați. În plus, sunt și foarte sinceri și urăsc să fie mințiți.

4. Optimismul

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În general, persoanele născute în zodia Săgetător privesc viața cu foarte mult optimism.

Le place să fie în mișcare, să aibă mereu ceva de făcut și nu se dau bătuți cu ușurință.

Întotdeauna privesc partea plină a paharului și tocmai de aceea, sunt prieteni foarte buni, pentru că reușesc să aducă în permanență zâmbetul pe buzele unei persoane care suferă. Săgetătorii găsesc soluții la orice fel de probleme.

5. Veselia

Dacă vreți să vă distrați pe săturate, înconjurați-vă de mulți Săgetători.

La fel ca și persoanele născute în zodia Leu, și Săgetătorii sunt sufletul petrecerii. Le place viața, le place să râdă și să facă glume. Dacă veți vedea un Săgetător trist, atunci cu siguranță i s-a întâmplat o nenorocire.

Cu cine sunt compatibili Săgetătorii

Săgetătorii sunt aventurieri și sunt pasionați de activitățile în aer liber. De aceea, se va plictisi foarte repede de o persoană care nu trăiește cu aceeași intensitate.

Nativii acestei zodii se potrivesc cel mai bine cu Leii și cu Berbecii, pentru că și aceste zodii sunt la fel de pline de viață. Se pot înțelege de minune și cu persoanele născute în zodia Vărsător sau Balanță.

Dacă veți pune un Săgetător și un Berbec unul lângă altul, va ieși o relație plină de provocări, lucru care îl fascinează pe Săgetător.

Relația de iubire perfectă pentru un Săgetător este cea cu un Leu. Armonia și echilibrul vor fi mereu prezente într-o astfel de relație, ceea ce poate duce la o căsnicie extrem de frumoasă și de trainică.

Vărsătorul îl poate cuceri pe Săgetător, datorită faptului că întotdeauna extremele se vor atrage. În ceea ce privește relația cu o Balanță, un nativ din Săgetător poate fi împlinit pe deplin, dacă partenerul sau partenera va accepta să călătorească și să descopere lumea în doi.

La polul opus se află o relație între un Săgetător și un nativ din Pești. Diferențele prea mari de gândire și de atitudine dintre aceste două zodii vor crea foarte mari probleme în relație.

Aceeași situație este și în cazul unei relații de iubire cu un Scorpion sau cu un Rac.