5 trăsături specifice ale zodiei Leu. Ce o caracterizează și ce slăbiciuni are

Author: Raluca Ionita
Actualizat: 24 iul 2022, 03:50

Leul este considerat a fi Regele Zodiacului și nu este de mirare. Această zodie are câteva caracteristici care o fac să fie extrem de plăcută de către cei din jur.

Considerat a fi cel mai puternic semn al zodiacului, Leul se diferențiază foarte ușor de restul zodiilor. Este practic imposibil să nu recunoașteți un Leu, într-o mulțime de oameni. Acești nativi au o strălucire aparte, care atrage ca un magnet. 

Cele mai importante trăsături ale zodiei Leu

Leul este al cincilea semn al zodiacului și cuprinde perioada 23 iulie- 22 august. Este o zodie guvernată de Soare și este un semn de foc.

Este considerat Regele Zodiacului, datorită caracteristicilor acestor nativi. 

Leii sunt persoane puternice și extrem de încrezătoare în propriile forțe. Tocmai de aceea, acești nativi pot fi considerați, de multe ori, ca fiind aroganți. 

Nimic mai fals! Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt sociabile, generoase și extrem de loiale. Iată care sunt cele mai importante trăsături specifice Leilor:

1. Leii sunt puternici

Nimic nu poate să-l dărâme pe Regele Zodiacului. Indiferent câte lovituri ar primi, această zodie știe să se ridice de fiecare dată, exact ca pasărea Phoenix. 

Leul va avea întotdeauna un plan de rezervă, pe care îl va pune în aplicare, atunci când va întâmpina obstacole. De aceea, este greu să vezi că un Leu își va plânge vreodată de milă. 

2. Leii sunt calzi și sufletiști

Faptul că este guvernat de Soare îi dă Leului o căldură și o strălucire aparte. Sunt persoane sociabile, optimiste și au întotdeauna un sfat bun pentru cei aflați în suferință. 

Leul este generos și va încerca să-și ajute și să-și protejeze persoanele dragi, cu orice risc. În plus, acești nativi au un simț al umorului foarte bine dezvoltat. 

Chiar dacă semnul care îi caracterizează reprezintă o felină fioroasă, în realitate, Leii au o inimă mare și un suflet blând, în ciuda faptului că încearcă să ascundă aceste lucruri. 

3. Leii sunt cei mai loiali prieteni

Dintre toate zodiile, Leul este, de departe, cea mai loială. Cei care aveți prin preajmă un prieten Leu știți, cu siguranță, că vă puteți baza pe el oricând. 

Atunci când promite ceva, Leul nu va da niciodată înapoi. Sunt oameni de încredere și nu suportă minciuna. Un Leu o să vă spună întotdeauna adevărul în față, chiar dacă ceea ce auziți nu o să vă placă. 

Încrederea unui Leu se câștigă însă foarte greu. 

4. Leii sunt învingători

Acești nativi s-au născut ca să câștige, în orice domeniu.

Sunt curajoși, își asumă riscuri și nu acceptă să cadă pe locul 2. Întotdeauna își vor dori să fie cei mai buni, dar asta nu înseamnă că vor călca pe cadavre, ca să obțină asta. 

Leul vrea să devină lider, prin propriile puteri și nu se va da niciodată bătut, până când nu va obține ceea ce își dorește. 

5. Leii adoră să fie în centrul atenției

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Această caracteristică este, de fapt, cea care lasă impresia că Leii sunt aroganți. Realitatea este însă că le place doar ca cei din jurul lor să vadă cât sunt de speciali și să-i laude. 

Atunci când un Leu este ignorat, va suferi cumplit. Acești nativi au nevoie de iubire și de vorbe frumoase, pentru a străluci și mai mult. 

Leii nu își vor asuma însă niciodată meritele altcuiva, doar pentru a fi apreciați. 

15 adevăruri despre zodia Leu

Pe cât sunt de loiali și de generoși, pe atât de răutăcioși pot fi nativii din zodia Leu. Trebuie să știți că dacă un Leu o să-și dea seama că l-ați mințit, și o va face, pentru că are o intuiție perfectă, nu o să vă ierte niciodată. 

Ca să înțelegeți și mai bine această zodie, o să vă dezvăluim cele mai crunte 15 adevăruri despre Lei

1. Leii nu suportă să fie deranjați, atunci când sunt prost-dispuși.

2. Nu vă chinuiți să-i dați sfaturi unui Leu. Va face întotdeauna cum îl taie capul.

3. Leii nu-și vor arăta vulnerabilitatea în fața nimănui. 

4. Dacă unui Leu nu-i pasă de cineva, nu va da doi bani pe acea persoană. Nu se va obosi nici măcar să-i vorbească.

5. Dacă un Leu a plecat din viața cuiva, fiți siguri că a avut motive bine întemeiate și nu se va mai întoarce niciodată.

6. Leii nu au răbdare. Deloc!

7. Leii se ghidează după principiul: ”Spune-mi că nu pot și vei vedea cât de departe voi ajunge”.

8. Leii judecă după fapte, nu după vorbe. 

9. Atunci când nu le convine ceva, Leii vor spune întotdeauna ceea ce gândesc, fără să le pese de consecințe. 

10. Cea mai mare calitate, dar în același timp, cea mai mare slăbiciune a unui Leu este inima lui. 

11. Intuiția unui Leu nu poate fi pusă la îndoială. Dacă nu-i place de o persoană, nu veți avea cum să-l faceți să se râzgândească. 

12. Leii își aduc aminte chiar și cele mai mici detalii, așa că nu încercați să-i păcăliți!

13. Leii se îndrăgostesc greu, dar când o fac, sunt în stare de orice pentru persoana iubită. Ferească Dumnezeu să fie trădați, pentru că cine le face rău va suporta consecințele!

14. Leul nu va suporta niciodată să fie lingușit. Îi place corectitudinea și va lupta până la capăt pentru acest lucru. 

15. Leii nu sunt mulțumiți niciodată. Întotdeauna și doresc mai mult de la ei și caută perfecțiunea. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?