5 zodii de femei care nu pot fi controlate de partener. Le place puterea si stiu sa o pastreze

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 iul 2018, 09:47

Veti fi tentati sa credeti ca ati dobandit controlul asupra acestor femei, dar va vor deruta atat de tare incat nu veti mai intelege care dintre voi este la conducere.

Stie cum sa se comporte si cat sa lase de la ele pentru a va face sa credeti ca detineti controlul. Au astfel de abilitati si stiu sa se joace cu ele.

Berbec

Femeia Berbec cauta in mod constant modalitati de a dovedi cat de puternica este in fiecare aspect al vietii sale. Îi place sa preia conducerea si nu vrea sa i se spuna cum si ce sa faca.

Este sigura pe ea si nu va permite nimanui sa o opreasca sau sa o faca sa creada ca nu are valoare, scrie yourttango.com

Taur

La prima vedere, ai putea crede ca partenerul conduce femeia Taur, dar s-ar putea sa te inseli. Singura ei slabiciune sunt placerile materiale. Cu toate acestea, sa nu credeti ca veti obtine controlul asupra acesteia oferindu-i daruri costisitoare.

Vrea sa-si demonstreze ca reuseste sa-si satisfaca orice nevoie.

Gemeni

Veti fi tentati sa credeti ca ati dobandit controlul asupra femeii Gemeni, dar aceasta va va deruta atat de mult incat nu veti mai intelege care dintre voi este la conducere.

Stie cum sa se comporte si cat sa lase de la ea pentru a va face sa credeti ca detineti controlul.

Are astfel de abilitati si stie sa se joace cu ele. 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.