50 000 de euro pentru un verdict favorabil! Judecator, arestat pentru luare de mita

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:05

Judecatorul Nicolae Serban ar fi cerut 60 de mii de euro, sustin surse din randul anchetatorilor.

Denuntatorul, un om de afaceri care a ucis 3 oameni intr-un accident rutier, i-a dat doar 50 de mii si s-a intalnit cu seful Politiei Moldova Noua, care a preluat geanta doldora de bani si a adus-o in Timisoara.

Politistul, care a jucat rolul unui intermediar, s-a intalnit initial cu sotia judecatorului, notar de profesie. Femeia i-a cerut sa mearga impreuna intr-un apartament din centrul Timisoarei, unde sa primeasca banii.
Tot acolo a venit si judecatorul.

Anchetatorii spun ca detin mai multe inregistrari audio si video facute de SRI in care se regasesc discutii intre judecator si denuntator cu privire la bani si la ceea ce magistratul avea sa faca in schimbul acestora. In acelasi dosar, spun surse judiciare, mai este cercetat si Iacob Chisharau, un om de afaceri si politician din Moldova Noua, care, anul trecut, a ucis trei tineri intr-un teribil accident rutier.


Judecatorul Catalin Serban a fost adus in Bucuresti in aceasta dimineata pentru a fi audiat la sediul central al DNA. Conform ultimei declaratii de avere, judecatorul trebuie sa achite un credit de 95.000 de euro pana in 2040. Magistratul detine o casa in Timisoara si anul trecut a vandut un apartament cu 87.000 de euro.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.