50 Cent a făcut show la concertul din București. Fanii s-au luat la bătaie în timpul spectacolului

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 19 aug 2024, 11:12

50 Cent

Sursa: Facebook 50 Cent

Cel mai așteptat concert al verii a avut loc la București, iar fanii au fost extaziați de atmosfera pe care a creat-o 50 Cent.

50 Cent a cântat pentru prima oară pe o scenă din țara noastră, iar cunoscutul rapper a creat o atmosferă pe care românii să o păstreze întotdeauna în amintire. Scena de la Romaero a fost înconjurată de mii de fani din România ce au fredonat melodiile celebre ale lui 50 Cent, precum „In da Club”, „Candy Shop” sau „Just a Lil Bit”. 

50 Cent a făcut show la concertul din București

La data de 18 august 2024, 50 Cent i-a încântat pe românii de pretutindeni cu un concert în București. Mii de români din toate colțurile țării și-au cumpărat bilete pentru a își vedea idolul american ce le-a conturat anii adolescenței sau ai tinereții. 50 Cent a venit pentru prima oară în România, iar concertul său de la Romaero i-a impresionat pe fanii săi, atmosfera fiind una incendiară.

50 Cent a venit în București pentru festivalul Summer in the City, iar pentru a face atmosferă la Romaero, organizatorii au fost nevoiți să respecte nenumărate cerințe ale artistului. Artistul, alături de întreaga sa echipă, a beneficiat de o cameră tip suite la standarde VIP, plină de decorațiuni naturale, oglinzi și lumini reglabile. Din aceste camere nu au trebuit să lipsească două canapele și două fotolii din piele, cu covoare asortate.

Citește și: SURPRIZA: 50 CENT se pregateste sa devina tata? FOTO

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Rapperul american a avut nenumărate cerințe referitoare la modul în care vor fi servite preparatele pe care și le dorește, precum crispy strips, aripioare de pui BBQ, cheeseburgeri şi friptură de vită. Aceste preparate americane trebuie să fie servite în farfurii de porţelan, cu tacâmuri de argint, potrivit fanatik.ro. 50 Cent își dorește să își mențină stilul de viață sănătos și atunci când este plecat în turneu, astfel încât a cerut platouri de fructe, care să conțină mai ales banane, lămâi, mandarine, afine și nuci caju crude. 

Pentru a se asigura că vocea lui este pregătită pentru un concert senzațional, 50 Cent consumă ceai verde cu mentă, lămâie, ghimbir și mușețel. Alături ce acest ceai, 50 Cent a cerut și bomboane pentru tuse și miere organică.

Fanii s-au luat la bătaie în timpul spectacolului

Deși era un moment de bucurie pentru miile de admiratori ai rapperului 50 Cent, au existat și câteva neînțelegeri între aceștia, ce au degenerat în altercații fizice.

Pentru a păstra siguranța oamenilor ce au participat la concertul lui 50 Cent, jandarmeria a fost nevoită să intervină în bătaia ce a avut loc între fanii artistului.

Unele persoane ce au fost prinse în mijlocul altercației au fost arestat, în timp ce o parte dintre persoane au fugit de la fața locului. Persoanele prinse de către jandarmi au fost duse de urgență la Poliție, unde s-au continuat procedurile de arestare. 

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!