6 beneficii ale tehnologiei Strong Hybrid

Author: Alina Petre
Actualizat: 06 feb 2023, 17:42

Mașinile hibrid devin din ce în ce mai populare în rândul iubitorilor de autovehicule și tehnologie deopotrivă. Un hibrid folosește cel puțin două motoare diferite, unul electric și unul termic, îmbunătățind astfel experiența șoferilor. 

Te-ai decis să investești într-un autoturism nou, performant și durabil, atunci află care sunt cele 6 beneficii oferite de mașinile Strong Hybrid și cum te ajută această tehnologie în călătoriile tale de zi cu zi din oraș sau din afara sa!

Tehnologie nouă

Suzuki a implementat în 2022 tehologia Strong Hybrid pe piața din Europa. Compania a dorit să creeze un hibrid mai puternic care să ofere un design sustenabil, performant, eco-friendly și durabil tuturor șoferilor. Deși a fost dificil la începutul demarării acestui plan, brandul a reușit să atingă performanța electrică de care aveau nevoie clienții.

Permite rularea vehiculelor în mod electric

Sistemul Strong Hybrid permite rularea vehiculelor în mod electric, doar cu ajutorul motorului electric, ceea ce le oferă șoferilor doar avantaje! Deoarece sistemul combină motorul termic plus eficient, cel electric performant și transmisia manuală robotizată te vei bucura o mașină smart și de nădejde, indiferent dacă mergi cu aceasta în oraș sau în zonele extraurbane.

Design economic

Strong Hybrid este un sistem sustenabil, ce oferă șoferilor un consum redus, fiind totodată compact și ușor. Așadar, mașinile cu această tehnologie pun la dispoziția clienților confort, manevrabilitate și condus plăcut, fără a consuma mai mult decât ți-ar dori pentru alimentarea sa.

Mai mult, sistemul este echipat cu o baterie Li-ion cu eficiență plus performantă la încărcare/ descărcare. Ceea ce îți aduce un plus de siguranță și durabilitate în drumurile tale zilnice. Bateria respectivă folosește energia electrică recuperată din decelerare, astfel alimentând motorul electric.

Sistem eco-friendly

Mașinile hibrid sunt eco-friendly! Vei polua mai puțin deoarece acest tip de mașină utilizează un sistem dual, producând deci mai puține emisii de evacuare ale motorului termic. Aer curat, mașină ecologică!

Motorul termic și cel electric lucrează împreună

Performanța crescută, durabilitatea, costurile atractive și sustenabilitatea acestei tehnologii se datorează cooperării motorului electric cu cel termic, fiecare dintre acestea având un rol important în rularea mașinii. 

Sistemul Strong Hybrid poate funcționa în mod hibrid sau electric mai ales când vehiculul merge în marșarier. La viteze constante, generatorul electric și cel termic lucrează împreună, cel din urmă oferindu-i primului electricitate; lucru care ajută la creșterea autonomiei pur electrice.

Sisteme performante de siguranță

Strong Hybrid pune la dispoziția tuturor clienților sisteme de siguranță performante, oferind caracteristici ce detectează obiectele din față, lateral și spate, utilizând o cameră video cu senzor laser. 

Dacă te-ai decis să investești într-un vehicul performant, cu tehnologie Strong Hybrid, atunci descoperă toate caracteristicile, facilitățile și avantajele pe care ți le oferă Vitara Strong Hybrid 140V cu motor de 1,5, ideală pentru drumețiile de zi cu zi și vacanțe!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.