6 filme de dragoste pe care să le urmărești de Dragobete

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 nov 2023, 02:40

6 filme de dragoste pe care să le urmărești de Dragobete

Sursa: Pexels.com

Dragostea este în aer, iar cuplurile ce preferă să petreacă timp în casă, urmărind un film romantic, iar acestea sunt câteva variante.

Dragobete, ziua în care românii celebrează iubirea, este momentul ideal pentru a petrece mai mult timp alături de persoana iubită, urmărind un film de dragoste, iar acestea sunt câteva idei.

Citește și: Premiile Oscar 2023. Care sunt filmele nominalizate anul acesta

Ce filme dragoste poți vedea de Dragobete

What's Love Got to Do with It?

Zoe este o documentaristă mult prea obișnuită cu aplicațiile de întâlniri, însă acestea nu au ajutat-o decât să găsească cei mai nepotriviți bărbați, mai ales dacă luăm în considerare părerea mamei sale. Kazim este un prieten din copilărie de-al lui Zoe, iar planul lui pentru căsnicia sa este deja făcut, mai exact părinții lui să îi aranjeze o căsătorie cu o femeie misterioasă din Pakistan. Zoe îi este alături în această călătorie a iubirii și va realiza câte are de învățat din această perspectivă a iubirii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

A Star Is Born

Producția cinematografică spune povestea lui Ally, o tânără ce visează să aibă o carieră muzicală de succes, iar acest lucru se va îndeplini atunci când muzicianul Jackson Maine o va aborda după ce îi vede prestația. Cei doi vor începe să cânte împreună, însă cu toate că popularitatea lor crește, relația de dragoste a acestora se va răci din ce în ce mai tare, până când Jackson va pierde

lupta cu demonii săi interiori.

Citește și: Se spală rufe pe 24 februarie 2023, de Dragobete? Tradiții și obiceiuri de ziua iubirii la români

The Notebook

Pentru Allie Hamilton și Noah Calhoun a fost dragoste la prima vedere atunci când cei doi s-au întâlnit la un carnaval, însă această dragoste nu va fi una ușoară.

Părinții ei nu aprobă această relație de dragoste a fetei deoarece familia lui Noah nu este foarte înstărită, iar aceștia decid să se mute cât mai departe de acest băiat pentru a își proteja fiica. Allie a continuat să îi scrie lui Noah, însă după o lungă perioadă în care băiatul nu i-a răspuns, aceasta a decis să se căsătorească cu Lon. Cu toate că viața fetei pare perfectă, aceasta nu se poate opri din a se gândi la Noah, așa că decide să îl viziteze.
Vor mai fi sentimentele ei pentru Noah încă vii?

Tres metros sobre el Cielo

Tres metros sobre el Cielo are la bază o poveste clasică de dragoste. Protagonista filmului, Babi este o elevă exemplară la o școală privată, iar Hugo este un pasionat de motociclete, viteză și curse. La început cei doi nu se suportă deoarece Babi face parte dintr-o clasă superioară lui Hugo, însă acest lucru nu va sta în calea iubirii dintre cei doi.

Babi va simții prima dragoste, tristețea și entuziasmul iubirii.

Citește și: Dragobete 2023: Cinci greșeli pe care le facem cu toții și care ne creează probleme în dragoste

Alte filme perfecte pentru o seară romantică

Singin' in the Rain

Don Lockwood si Lina Lamont formează un cuplu perfect, însă doar pe micile ecrane, în realitate, scânteia dragostei nu s-a aprins. Asta până când ultimul lor film va fi transformat într-un muzical, iar realizatorii decid ca vocea  Linei trebuie dublată, intrând astfel în scenă Kathy Selden, iar pe parcursul filmărilor, între aceasta și Don se va forma o frumoasă legătură. Însă la marea premieră a filmului se va întâmpla ceva neașteptat.

The Fault in Our Stars

Hazel Grace Lancaster a fost salvată de la moarte de un tratament miraculous, însă aceasta se simte ca și cum toată viața ei a fost bolnavă, iar acest lucru este pe cale să se schimbe. Augustus Waters suferă și el de același diagnostic, iar cei doi se întâlnesc când tânărul apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, iar așa va începe o frumoasă poveste de dragoste dintre două suflete rănite.

Citește și: 5 filme românești de dragoste pe care le poți vedea de Dragobete

Sursa: cinemagia.ro

 

Taguri: