6 lucruri noi de încercat în această primăvară

Author: Oana Iosif

Primăvara este anotimpul reînnoirii, fapt marcat de natura care se trezește la viață și de sărbătorile pascale. Cu toții avem senzația că începem o nouă viață datorită pomilor care înfloresc și a vegetației de un verde tot mai intens. Cu tot ajutorul dat de natură, ține și de fiecare din noi să facem ceea ce e necesar pentru a ne bucura la maxim de primăvară. Iată câteva idei care să te motiveze și să îți aducă un suflu nou în acest sezon de tranziție:

O ținută nouă

Și una cu adevărat nouă – asta înseamnă să alegi ceva care nu este chiar pe stilul cu care te-ai obișnuit, ceva care să te scoată din zona de confort. Îndrăznește să încerci ceva nou, găsindu-ți inspirația în vitrinele magazinelor de haine, în ținutele propuse de magazinele online, în postările unui blog de fashion sau cerând sfatul unui prieten al cărui stil vestimentar îți place. Cu ținuta potrivită te vei simți o altă persoană.

Să te apuci de alergat

Exercițiile fizice ne dau o stare de bine și ne umplu de energie deoarece corpul nostru secretă endorfine atunci când facem mișcare. Alergatul este cel mai la îndemână tip de mișcare și cel mai firesc pentru corpul uman. De-a lungul evoluției ne-am perfecționat pentru a deveni capabili să alergăm pe distanțe mari și să facem sprinturi cu scopul de a ne prinde prada. Omul modern are în continuare beneficii de pe urma alergatului, cum ar fi oxigenarea mai bună a țesuturilor, menținerea sănătății inimii, reducerea nivelului de stres și întărirea sistemului osos și muscular.

Să reiei legătura cu un prieten vechi

Un studiu care a durat 75 de ani a descoperit ce ne face cu adevărat fericiți – o calitate crescută a relațiilor sociale. Dacă a-ți face prieteni noi este puțin mai dificil, ceea ce poți face acum pentru bunăstarea ta este să cauți un prieten cu care nu te-ai mai văzut de mult timp și să reînnoiți legătura. Vei simți că parcă a trecut doar o săptămână de când nu ați mai vorbit.

Un city break

Nu ai mult timp la dispoziție pentru călătorii? Chiar și o scurtă călătorie spre cel mai apropiat punct de interes îți va da un nou boost de energie. Călătoriile ne ajută să ne desprindem de stresul vieții de zi cu zi și aduc beneficii precum îmbunătățirea abilităților de orice fel, desăvârșirea educației și contactul cu alte culturi și mentalități.

Să mergi la teatru

Am putea trăi fără cultură, dar viața noastră ar fi mult mai săracă. Cultura este o parte fundamentală a experienței umane și adaugă sens și scop vieții. Cu toții avem acces oricând la cărți și la filme, dar ce ar fi să încerci o piesă de teatru? Efectul artelor performative are un impact mai puternic decât lecturarea unei cărți sau privirea unui tablou.

Un cont nou la un cazinou online

Vrei să-ți antrenezi mintea cu ceva nou și palpitant, dar care este ușor de accesat și la îndemână? Încearcă jocurile oferite de cazinouri online pentru o nouă provocare mentală și șansa de a obține un venit suplimentar. Intră aici ca să afli cum deschizi cont nou la Unibet!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.