6 motive redutabile sa accesezi un credit rapid online

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 01 mar 2018, 10:26

A ramane fara cash la un moment dat este o situatie de care toti romanii se lovesc, oricat de ponderati si chibzuiti sunt cu banii pe care ii castiga.

Dezechilibrul dintre veniturile mici si facturile si cheltuielile zilnice este principalul motiv pentru care tot mai multi oameni de rand apeleaza la solutia unui credit in cateva minute. Un alt factor care determina necesitatea unui imprumut este legat de aparitia situatiilor neprevazute, fericite sau mai putin placute.

In tara noastra sunt mai populare liniile de credit online si cele de credit rapid, care pun la dispozitia solicitantului in doar cateva minute sumele solicitate. Iata cateva motive temeinice pentru care un credit rapid online este un produs atat de popular si merita accesat.

Primul motiv de a accesa un credit online: rapiditatea

Rapiditatea desfasurarii procesului de creditare este un motiv temeinic pentru a  aplica pentru un astfel de imprumut. Intregul proces se desfasoara online, din fata calculatorului personal, cererile sunt procesate in scurt timp (cateva minute), si imediat ce vin aprobarile banii sunt trimisi in contul bancar furnizat de client. Acest aspect este esential, in special in cazul unei urgente medicale sau a unei situatii neprevazute precum defectarea autovehiculului cu care se merge la serviciu, defectarea centralei de gaz, distrugerea unui calorifer de la sistemul de incalzire etc.

Motivul doi: discretia

Confortul si discretia sunt doua caracteristici foarte apreciate la un credit in cateva minute. Modalitatea de a completa si transmite solicitarea de imprumut din fata calculatorului te scuteste nu doar de drumul pana la ghiseu ci si de rusinea de a da peste cunoscuti in momentul in care te apropii de sediu. Multe persoane doresc discretie maxima in astfel de situatii mai putin placute. Deci posibilitatea de a solicita un credit online este ideala, in plus banii sunt ridicati de pe cardul personal asa ca prezenta la bancomat poate fi asociata cu ziua de salariu si nu va trezi suspiciuni cunostintelor curioase.

Motivul trei: transparenta

Un alt motiv apreciat de romani la un credit online rapid este transparenta. Contractele sunt transparente, realizate pe intelesul tuturor, acestea nu cuprind clauze ascunse sau neclare. Toate informatiile sunt puse la dispozitia solicitantului inainte de a semna contractul de credit, deci nu sunt surprize neplacute pe durata parteneriatului.

Motivul patru - dobanda fixa

Ultimul an a venit cu modificari importante pe piata imprumuturilor, insa aceste cresteri nu afecteaza si nu influenteaza si creditele rapide online. Aceste produse au dobanda fixa platita zilnic, deci flucutatia indicelui ROBOR nu afecteaza costul final. Clientii care acceseaza astfel de credite vor plati la sfarsitul perioadei suma imprumutata si dobanda stabilita inca de la inceputul contractului.

Motivul cinci -  metode numeroase de rambursare

Pe cat de usor si rapid sunt acordate, pe atat de confortabil sunt de rambursat. Banii pot fi inapoiati la finalul contractului prin depunere intr-un cont bancar special, dar si prin metoda debitarii directe, adica se ofera autorizatie firmei cu care s-a semnat contractul sa isi traga intreaga suma imprumutata direct din contul personal. Banii pot fi rambursati si anticipat, adica inainte de finalizarea contractului, fara costuri suplimentare. Este important la alegerea acestei metode sa se contacteze si sa se anunte operatorii cu privire la intentia de inapoiere a anticipata a banilor. In acest fel clientului i se va recalcula dobanda, si i se vor scadea diferentele aferente.

Motivul sase - posibilitate de prelungire a creditului fara penalitati

Comunicarea este un aspect cheie in astfel de situatii! Unele persoane care acceseaza credite rapide online se pot gasi in nefericita situatie de a nu putea rambursa la scadenta toata suma. Acesti clienti nu trebuie sa se impacienteze, intrucat exista solutii confortabile fara penalizari! Primul pas ce trebuie facut este de a anunta aceasta situatie operatorilor companiei, apoi poate fi solicitata o amanare, astfel creditul poate fi prelungit fara alte costuri.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.