6 sfaturi de la 434 de femei singure. Cum ar trebui sa se incalte barbatii la prima intalnire

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 10 iul 2020, 16:36

434 de femei singure le-au oferit barbaţilor 6 sfaturi cu privire la incaltaminte. Femeile singure ii judeca pe barbati cu multa destul de mult simt critic. Nu au tot timpul din lume pentru a afla care dintre barbatii din jurul lor le merita atentia, asa ca devin foarte atente la cateva elemente cheie pe care barbatii le exprima in timpul primelor intalniri.

Femeile acorda, insa, cea mai mare atentie hainelor pe care barbatii le poarta si in special pantofilor.

Pentru a afla cu mai multa acuratete cum isi formeaza femeile o parere despre pantofii barbatilor la prima intalnire, publicatia observer.com a chestionat 434 de femei care nu sunt intr-o relatie de cuplu.

Cele 434 de femei si-au imaginat mai multe intalniri la cina cu barbati care poarta diferite tipuri de pantofi si au fost rugate sa spuna ce cred ele despre cei care ii poarta.

Dupa ce au analizat cele peste 110.000 de voturi si 2.000 de comentarii, cei de la observer.com au putut trage sase concluzii de care toti barbatii ar trebui sa tina cont incepand de acum:

1. Poarta pantofi din piele

Femeilor le plac pantofii din piele. Pantofii aflati in top 7 preferinte ale femeilor erau din piele. In top 14, o singura pereche nu era din piele.

Dintre cele 10 perechi care au fost detestate de femei, 7 nu erau din piele. Femeile nu au avut vreo preferinta legata de piele in sine. Pur si simplu, pantofii din piele pentru care ele si-au manifestat preferinta aratau mult mai bine decat ceilalti, asa cum arata acesti mocasini pentru barbati. La prima intalnire, femeile analizeaza pur si simplu acest accesoriu vestimentar si prefera pielea, iar cifrele sunt elocvente!

2. Poarta pantofi care iti acopera picioarele

Femeile au detestat toate tipurile de sandale pe care le-au vazut. In opinia lor, sandalele par sa spuna: „nu am simtul stilului, nu sunt interesat de aceasta intalnire, nu te apreciez”. Dacă prima intalnire nu are loc la mare, printre scoici si in sunet de valuri, se pare ca barbatii ar trebui sa evite pur si simplu sandalele.

3. Poarta pantofi obisnuiti, nu cizme

Intre toti pantofii din top 12 s-a regasit o singura pereche de cizme. Cizmele s-au plasat la mijlocul clasamentului rezultat din analiza preferintelor femeilor. Barbatii tind sa creada ca pantofii foarte inalti sau cizmele ii fac sa para increzatori, masculini si protectori, insa rezultatele studiului arata ca femeile sunt de alta parere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

4. Nu purta pantofi sport

Cele mai multe modele de pantofi sport s-au clasat in cea de-a doua jumatate a clasamentului. Pur si simplu, femeile nu sunt impresionate de faptul ca barbatul cu care se intalnesc pentru prima data poarta o astfel de pereche de pantofi. Desi barbatii isi imagineaza ca pantofii sport ii ajuta sa transmita o imagine atletica, se pare ca femeile tind sa se uite mai degraba la burta, la piept, la umeri si la brate pentru a judeca forma fizica a unui barbat.

5. Nu cheltui foarte multi bani pe pantofi

Doua perechi din top 3 pantofi preferati de femei au costat mai putin de 100 de dolari, o suma mult mai mica pentru buzunarul americanului de rand (chestionarul a fost aplicat in SUA!) decat pentru romani. De fapt, 80% dintre pantofii aratati femeilor erau ieftini. Pretul pantofilor nu a corelat deloc cu preferintele femeilor si a corelat foarte slab cu pretul pe care femeile l-au atribuit pantofilor respectivi. Prin urmare, un pantof scump ar putea sa para, de fapt, un pantof ieftin in ochii privitorilor.

6. Pantofii eleganti te fac sa pari mai masculin

Barbatii tineri sunt de multe ori ingrijorati ca pantofii eleganti ii vor face sa para mai putin masculini. Nimic mai fals! Femeile au catalogat pantofii eleganti ca fiind mai barbatesti, iar barbatii care ii poarta au fost considerati, in cadrul studiului,  mai experimentati si mai protectivi. Eleganta inseamna incredere in fortele proprii, iar increderea este una dintre cele mai apreciate virtuti masculine.

 

Foto: shutterstock.com/Mr.Exen

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.