7 ani de zile acest caine a stat inchis intr-un hambar, fara sa vada lumina zilei. Oamenii care l-au salvat au tuns 16 kilograme de blana de pe el, e incredibil cum arata acum

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 17:24

Povestea cainelui din imaginea alaturata a devenit virala pe Facebook si a impresionat mii de oameni din intreaga lume.

Patrupedul, pe nume Lazarus, si-a trait toata viata fiind inchis intr-un hambar. Animalul nu vazuse deloc lumina zilei, fiind hranit de proprietarul lui de cateva ori pe luna prin intermediul unei fante.

Sapte ani de zile a durat acest cosmar, pana cand vecinii barbatului s-au hotarat sa cheme ajutoare, pentru a termina chinul in care traia cainele. Cand au ajuns la fata locului voluntarii unei organizatii de salvare a animalelor au avut un soc!

Patrupedul era extrem de murdar si avea o blana imensa; oamenii care s-au ocupat de ingrijirea lui au tuns nu mai putin de

16 kilograme de par de pe el!

In realitate Lazarus era extrem de slab. Iar in momentul in care a pasit pentru prima oara pe iarba, liber, i-a fost frica, deoarece nu stia ce se afla sub el.

Iata cum arata acum:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Source:

Rescued dog loses 35 pounds of hair after getting first hair cut in 6 years! by Kizziebell13 on Rumble