7 cadouri aparte de 8 martie

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2018, 14:57

Ziua de 8 martie se apropie repede-repede si tu inca nu ai nicio idee de cadou pentru femeia speciala din viata ta.

Daca in anii trecuti ai ales cosmetice, haine sau parfumuri, parca anul asta vrei sa fie ceva mai special. Iar pentru asta ai nevoie de un cadou pe masura.

Ai nevoie de un cadou care va face o impresie wow si o va lasa fara cuvinte pe cea iubita. In cele ce urmeaza, noi iti vom prezenta cateva idei mai aparte pentru un cadou perfect.

Corset pentru un plus de senzualitate

De Ziua Femeii, ofera cadoul unei siluete bine conturate. Sau al unei tinute sexy. Tu decizi. Alege dintr-o multime de corsete de dama unul care ii va pune in valoare talia si va adauga un plus de stil oricarei tinute. Sunt perfecte pentru orice outfit, de la office la casual si se potrivesc de minune oricarei ocazii. Iubita ta va adora sa il poarte in club, la o cafea cu prietenele si chiar intr-o zi normala de munca.

O silueta perfecta

Daca tot suntem la capitolul siluetei perfecte, anul acesta ofera-i un plus de ajutor femeii care depune eforturi sa slabeasca. Dintr-o gama variata de produse de slabit, daruieste femeii dragi suplimentele alimentare care ii vor complementa dieta si stilul de viata sanatos. Iti garantam ca te va aprecia si mai mult. 

Relaxare in arome florale

O sesiune de aromaterapie dupa o zi stresanta e cea mai buna metoda de relaxare. In plus, studiile recente au aratat ca uleiurile estentiale folosite in aromaterapie au efecte pozitive asupra sistemului imunitar si nervos. Pentru efecte optime, iti recomandam sa alegi doar uleiuri pure si sa te tii departe de cele prelucrate si sintetice. Pe langa asta, ii mai poti oferi femeii iubite un kit sau un mic manual care o invata tot ce trebuie sa stie despre terapia cu arome.

Accesorii chic pentru cea mai buna mama

De 8 martie, mamele au prioritate. Rasplateste-o pe cea mai importanta femeie din viata ta cu ceva special. Bijuteriile au devenit deja alegeri clasice in materie de cadouri pentru mame dar, ca sa fie si mai special, alege bijuterii aparte precum pandantivele hamsa, brosele masive din argint sau esarfele din matase atat de chic si stilate.

Cadoul scris in stele

Pentru femeia care nu iese din casa fara sa-si fi citit horoscopul zilnic, avem cele mai bune idei. O bratara, o pereche de cercei sau un pandantiv cu zodia ei vor fi foarte apreciate. Iar daca vrei sa oferi ceva si mai deosebit, poti consulta site-urile specializate in pietre pretioase si semipretioase pentru a afla ce piatra se potriveste cel mai bine zodiei ei. 

O biblioteca intr-un Kindle

De cate ori nu ti-ai auzit iubita plangandu-se ca nu mai are loc pentru carti? De cate ori nu a trebuit sa o asculti cum se plangea ca romanul pe care vrea sa-l citeasca in metrou e prea mare ca sa incapa in geanta?

Noi iti oferim cea mai buna solutie sub forma unui Kindle Paperwhite. Este subtire si usor, perfect pentru orice geanta iar ea isi va putea stoca intreaga colectie de carti intr-un singur loc. In plus, e modalitatea perfecta ca ea sa se piarda in universul lecturii pentru ca nu va fi distrasa de notificari sau emailuri.

O bucata de natura

Te-ai gandit deja la un buchet de flori dar cum ar fi daca ti-am sugera unul mai… neconventional? Un terariu e o sera in miniatura, un ecosistem autosustenabil si o aditie superba la biroul ei. Iar partea cea mai buna e ca il poti face chiar tu.

Nu ai nevoie decat de pamant de flori, carbune activ, o planta - sau mai multe - si orice decoratie iti trece prin minte. Iti garantam ca femeia iubita il va adora. 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.