7 inventii, 57 de prototipuri de automobile cu consum redus, 7 aparate invididuale de zbor sub semnatura Justin Capra VIDEO INCREDIBIL

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 07:00

Se numeste Filipesti 35. Este un prototip de automobil cu un consum infim de carburant. Si este ultima inventie dintr-o serie impresionanta, realizata de Justin Capra.

Omul traieste pentru creatiile sale. Pina si americanii au vrut sa il convinga sa lucreze pentru ei. Si totusi, cel care are peste 130 de inventii in 80 de ani de viata, a ales Romania. Totul a inceput pe cind avea patru ani.

Non-conformist dar modest din fire, Justin Capra isi deschide sufletul in fata camerei. Iar acestea l-au purtat catre un destin cum altul nu e. A gustat din paharul succesului, dar a avut si momentele sale de cumpana.


Asa a ajuns sa lucreze cu ziua si sa spele masina ca sa se intretina. Dar gindul ii statea tot timpul la ce sa mai inventeze. Incet-incet masinariile sale au prins viata. Si nu sunt putine: 77 de inventii, 57 de prototipuri de automobile cu consum redus, 7 aparate invididuale de zbor.

Un adevarat "magician" al tehnicii, Justin Capra nu se mai bucura nici macar de medaliile primite de-a lungul impresionantei sale cariere de inventator.
Cele mai multe sunt acum la Palatul Culturii din Ploiesti.

Justin Capra e convins ca inventatorii nu vor fi niciodata multumiti de realizarile lor pentru ca intotdeauna vor cauta altceva, mereu mai mult. Are insa o satisfactie.




 

Taguri: