7 remedii naturale care te ajuta sa scapi de negi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:09

Ai negi si nu ai idee cum sa scapi de ei? Ti-au aparut in zone delicate cum ar fi suprafata ochilor, a gatului sau chiar sub sani?

Ei bine, uite cateva remedii naturiste ce te ajuta sa ii indepartezi.

1. Uleiul de arbore de ceai- Extrem de cunoscut pentru proprietatile sale anti-bacteriene si anti-virale. Daca vei folosi acest ulei pe suprafetele observate vei vedea ca negii se vor usca si vor cadea de la sine.

2. Otetul de mere- Acesta este inamicul numarul al negilor. Fa un amestec de apa cu otet de mere si maseaza zona respectiva de doua-trei ori pe zi.



3. Rostopasca- Tinctura cat si seva de rostopasca sunt remedii extraordinare. Aplicate timp de trei saptamani, dimineata si seara, acestea ard negii.

4. Lamaia- S-a dovedit extrem de eficienta in astfel de cazuri. Se recomanda prepararea unei solutii din otet de vin si coaja de lamaie care sa fie lasata asa timp de o saptamana. Tamponeaza negii de vreo doua ori pe zi pana cand acestia dispar.
Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”