7 secrete pe care trebuie sa le afli neaparat, daca iti place sa mergi in club

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:31

O seara de distractie in club te ajuta sa scapi de stresul zilnic si sa te destinzi dupa o saptamana grea, insa poate avea efecte devastatoare asupra bugetului tau lunar. Nu e nevoie sa iti limitezi iesirile in oras ca sa iti salvezi banii, ci este suficient sa stii cum sa iti imparti cheltuielile cu masura.

Indiferent ca incerci sa faci economii sau ca nu vrei sa mai tragi de bani pana la urmatorul salariu, iata cateva sfaturi ca sa te distrezi la fel de bine cu un buget mai mic:

Evita mahmureala de a doua zi

O seara stropita cu cocktailuri in club se poate lasa cu dureri de cap si epuizare fizica a doua zi, asa ca daca vrei sa fii in forma si sa nu se vada ca ai petrecut din plin, urmeaza aceste sfaturi pentru

a te simti fresh si a avea mai multa energie. Nimanui nu ii place starea de mahmureala si senzatia de letargie care vin dupa o noapte de party, iar astfel vei evita sa iti arunci banii pe pastile de dureri de cap sau fresh-uri de portocale, care sa stearga amintirea serii precedente.

Stabileste-ti bugetul inca de acasa

Nu pleca niciodata in oras cu mai multi bani decat esti dispus sa cheltui.

Oricat de mult s-ar intinde seara, daca iti calculezi de acasa de cat ai nevoie si iti faci un plan, sansele sa dai de baut pentru toata gasca dupa al treilea shot de tequila scad considerabil.

Mergi in club cu o ora mai devreme

Multe localuri ofera intrarea gratuita intre anumite ore sau au preturi reduse la bauturi, daca ajungi putin mai devreme, pentru a incuraja oamenii sa le calce pragul.

Daca profiti de acest lucru, iti vor ramane bani de inca un cocktail si vei avea sanse mai mari sa prinzi o masa libera, fara rezervare.

Frecventeaza localuri pe care ti le poti permite

In functie de cat de populare sunt, multe cluburi umfla preturile exagerat de mult. Asa te trezesti ca iti comanzi o bere la un pret triplu sau mananci o salata cat o factura la curentul electric.

Inainte sa mergi intr-un loc nou, intereseaza-te de meniu si preturi si nu te duce daca stii ca va trebui sa faci eforturi financiare pentru a-ti permite. Gasesti numeroase cluburi in care distractia e in toi aproape in fiecare seara si care nu iti scot din buzunar tot salariul pe o luna.

Plateste separat pentru fiecare bautura

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca

iti comanzi la masa bautura si platesti la final, sunt sanse mai mari sa ai surprize cand vezi nota de plata. Cand iti platesti fiecare bautura separat, stii exact cu cati bani ai mai ramas si nici nu vei pierde sirul paharelor.  Foarte avantajos este sa cumperi impreuna cu prietenii bautura la sticla, pentru ca e mult mai avantajos astfel si veti iesi mai ieftin la final.

Vaneaza discounturile in puburi si restaurante

Sa mananci in oras nu mai este ceva accesibil doar celor cu buzunare largi.

Aici gasesti o multime de restaurante unde poti avea parte de reduceri semnificative, astfel incat sa iti convingi toti prietenii sa vina cu tine. Alege o masa copioasa, cu multe proteine, ca sa iti pregatesti stomacul si sa te distrezi fara probleme toata seara.

Foloseste transportul in comun pentru a te intoarce acasa

Cand pleci de acasa nu va fi o problema sa iei metroul, autobuzul sau tramvaiul, dar la intoarcere, multora li se pare mult mai comod sa cheme un taxi. Acum exista insa si mijloace de transport in comun care circula si noaptea, iar costul va fi mult mai redus. Daca te simti mult prea epuizat si vrei sa ajungi cat mai repede acasa, imparte un taxi cu cineva care merge in aceeasi directie si cursa va va costa pe amandoi mai putin.

Dupa cum vezi, exista numeroase metode simple prin care poti evita sa cheltuiesti sume fabuloase atunci cand iesi sa te distrezi. Daca iti calculezi cu cap banii si nu te arunci sa ii dai gata in prima ora, vei putea sa petreci pana dimineata si sa o iei de la capat weekendul viitor.

Sursa foto: Shutterstock, Copyright: Dmitri Mihhailov


 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.