8 accesorii de lux pe care sa le porti la ocazii deosebite

Author: Oana Iosif

O ocazie deosebita nu cere doar un outfit elegant, asemenea unei petreceri cu dress code oficial. Un eveniment special trebuie sa fie marcat printr-o tinuta la fel de unica, iar accesoriile pot veni cu succes in completarea unei rochii feminine sau a unui costum barbatesc impecabil.

De fapt, accesoriile potrivite pot transforma orice aparitie intr-una speciala, mai ales daca este vorba desre un accesoriu premium, de lux.

Asadar, iata piesele pe care le poti integra in tinuta ta pentru a o face cu totul deosebita!

Accesorii deosebite pentru femei

1. O bijuterie cu pietre pretioase

Pietrele pretioase nu pot fi egalate de niciun alt accesoriu. Acestea ofera o eleganta deosebita, un look rafinat si absolut impecabil.

Poti opta pentru un colier cu diamante, un pandantiv cu rubin sau smarald, precum si pentru o pereche de cercei cu pietre precum safirul, acvamarinul sau onixul.

Daca nu ai deja in colectie asemenea obiecte, cauta online o bijuterie cu pietre pretioase potrivita stilului tau. Fara indoiala, vei gasi ceva deosebit, perfect pentru evenimentul la care urmeaza sa participi.

2. O pereche de manusi

Daca porti o rochie fara maneci sau o rochie cu decolteu, poti completa in mod fabulos outfitul cu o pereche de manusi elegante, croite exact pe masura ta

Acestea pot fi negre sau albe, pentru un look clasic, dar si crem sau colorate viu, in functie de nuanta rochiei. Cel mai potrivit material pentru manusi este satinul, dar si catifeaua poate fi o varianta excelenta, la fel de luxoasa.

Iar daca vrei sa pui accentual si mai mult pe eleganta, poti adauga manusilor un inel cu diamant. Este un look clasic, care arata minunat de fiecare data!

3. Un ac de par

Fie ca ai parul lung sau scurt, un accesoriu delicat si elegant scoate din anonimat orice coafura. Poate fi vorba despre un ac de par simplu, auriu sau argintiu, precum si despre un ac de par cu pietre pretioase sau semipretioase. Prinde-l pentru a accentua una dintre partile cararii sau pentru a-ti prinde podoaba capilara la spate.

4. O geanta plic cu perle sau diamante

Geanta pe care o porti la un eveniment este un accesoriu practic si obligatoriu. De aceasta data, inlocuieste geanta simpla, din piele neagra, cu o geanta alba acoperita cu perle sau diamante si detalii aurii sau argintii, in functie de tinuta.

5. Un ceas elegant

Daca nu iti place sa porti bijuterii, poti integra in outfitul tau elegant un ceas premium, cu o curea metalica tip bratara sau un cadran incrustat cu mici pietre sclipitoare. Asigura-te ca este un ceas de seara, potrivit pentru tinute de gala.

Accesorii deosebite pentru barbati

1. Un papion elegant din catifea sau satin

Nu numai doamnele si domnisoarele pot imbunatati o tinuta cu ajutorul accesoriilor de lux. Barbatii au la dispozitie acest truc care schimba in doar cateva minute tot look-ul: un papion din catifea sau din satin, intr-o nuanta complementara sacoului si camasii.

2. Un ac de cravata

Daca papioanele nu sunt pe gustul tau si preferi sa porti cravata, accesorizeaz-o pe aceasta cu un ac elegant, auriu sau argintiu. Acul poate fi gravat sau poate avea cateva pietre pretioase aplicate.

3. Butoni deosebiti

Un alt accesoriu simplu de integrat in tinuta, dar totodata pretios si luxos, sunt butonii. Acestia pot fi alesi dintr-o gama larga de optiuni si pot fi atat minimalisti, ca si extrem de eleganti, cu diamante sau alte pietre. Alege ceea ce te reprezinta!

Opteaza pentru unul dintre accesoriile de mai sus sau chiar combina doua dintre ele, pentru a obtine cea mai frumoasa tinuta pentru un eveniment special. Nu uita sa acorzi atentie si micilor detalii, precum manichiura, parul si machiajul.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.