8 adolescente sunt acuzate că au înjunghiat un om al străzii până la moarte. Care este motivul

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 21 sep 2023, 08:40

Opt adolescente au fost acuzate de crimă în Canada, în urma morții cu înjunghiere a unui bărbat de 59 de ani.

​Opt adolescente, cu vârste între 13 și 16 ani, au fost acuzate de crimă în Canada, fiind suspectate că au înjunghiat mortal o persoană fără adăpost în vârstă de 59 de ani la Toronto, a anunțat marți poliția orașului, relatează  The Guardian, citat de News.ro.

Citește și: Cine este bărbatul din Hunedoara care a fost împușcat în piept cu un pistol. Era cercetat de procurorii DNA

8 adolescente acuzate de crimă într-un atac mortal cu înjunghiere asupra unui bărbat de 59 de ani în Canada

Se cunosc puține detalii despre minorele suspecte. Cele opt fete s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare și provin din diferite părți ale orașului. Trei dintre ele au 13 ani, trei au 14 ani și două au 16 ani, a precizat marți poliția.

„Nu știm cum sau de ce s-au întâlnit în acea noapte în centrul orașului Toronto”, a declarat sergentul Terry Browne.

„Nu le-aș descrie ca fiind o bandă în acest moment”, a spus el, adăugând că cinci dintre ele nu au antecedente, în timp ce trei au avut „contacte” cu poliția.

Citește și: Cine este femeia care a murit după ce a fost atacată de câine, în propria sa casă. Victima a petrecut 17 zile în spital înainte să moară

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adolescentele au fost acuzate de crimă de gradul doi și s-au prezentat duminică în fața instanței. Poliția crede că înainte de crimă ar fi avut loc o altercație cu victima.

Bărbatul venise de curând într-un adăpost din metropola canadiană, după ce trecuse printr-o perioadă „dificilă”, fiind în același timp susținut de familia sa, a precizat detectivul.

Nu l-aș numi neapărat un om al străzii, poate doar că a avut recent ghinion”, a spus Browne.

Poliția susține că fetele l-au atacat și l-au înjunghiat pe bărbat într-o piață din apropierea gării principale. Bărbatul fost transportat la un spital din apropiere unde a murit la scurt timp după aceea din cauza rănilor grave.

Presa străină a scris că ar putea fi vorba despre un atac intenționat în grup. Minorele au apărut duminică în instanță și urmează să fie audiate din nou în 29 decembrie.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.