8 ani fără Robin Williams. Ce afecțiune i-au descoperit medicii la autopsie

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 11 mai 2023, 05:30

Actorul și comediantul Robin William a decedat în urmă cu 8 ani

Sursa: Instagram

Pe 11 august 2014, întreaga lume a primit o veste șocantă, ce a întristat o mulțime de persoane, actorul Robin Williams a murit.

La vârsta de doar 63 de ani, după o luptă îndelungată cu depresia, Robin Williams și-a luat viața pentru a pune capăt suferinței, la domiciliul său din localitatea Tiburon, în apropiere de San Francisco.

Citeste si: A murit celebrul actor Paul Sorvino din „Goodfellas”- Doliu în cinematografia mondială

În urmă cu 8 ani, actorul Robin Williams alegea să părăsească această lume

În ultimele sale zile de viață, Robin Williams a pierdut capacitatea de a pune un zâmbet pe buzele persoanelor dragi, așa că problemele sale s-au adâncit și au ajuns să îi aducă sfârșitul vieții. „Robin îşi pierdea minţile, iar el era conştient de acest lucru”, declara soția sa Susan Schneider, tot ea l-a descries ca un „avion 747 care se pregătea să aterizeze fără frâne”, după ce actorul terminase lucrul la filmul Night at the Museum.

Moartea acestuia a fost anchetată timp de 3 luni, iar cauza decesului a fost ,,sinucidere prin asfixiere”. "Testele toxicologice au dezvăluit că în organismul actorului nu existau urme de alcool sau droguri(...). Medicamente care necesită prescripție medicală au fost detectate, dar într-o concentrație terapeutică", informează raportul prezentat de poliție.

Citeste si: Doliu în lumea hollywood-ului! A murit starul „Grease”, Olivia Newton-John. Boala incurabilă pe care o avea a doborât-o

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși părea că are toate motivele să fie fericit și să se bucure de viață, actorul a trebuit să lupte cu dependența de droguri și alcool, după care depresia i-a acaparat mtivele de a trăi.

Ce afecțiune medicală i-a fost descoperită la autopsie

Despre această moarte nu s-au dat multe detalii, însă agentul său a declarat în urmă cu 8 ani că  „Robin Williams a murit în această dimineaţă.

El s-a luptat în ultimul timp cu o depresie puternică. Aceasta (n.r. – moartea actorului) este o pierdere tragică şi bruscă. Familia cere respectarea intimităţii în această perioadă dificilă“

Citeste si: Doliu uriaș în familia celebrului Burak Sergen! Actorul a pierdut cea mai dragă și importantă persoană din viața sa și trece prin cea mai dificilă perioadă!

La prima vedere, acesta a fost diagnosticat cu Parkinson, însă în urma autopsiei s-a descoperit altă boală de care suferea Robin Williams. Cu toate acestea, autopsia lui a arătat că actorul

suferea de boala Lewy, care-i afecta memoria şi capacitatea de-a se mişca și care poate declanşa demenţă şi halucinaţii.

Surse: historia.ro, click.ro

 

Taguri: