8 filme de Crăciun pe care să le vezi în decembrie pe Netflix. Vor aduce magia sărbătorilor de iarnă în casa ta

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 03 sep 2022, 05:00

Cele mai frumoase filme pe care le poți vedea de Crăciun în 2021

Sursa: canva, pexles

Perioada Crăciunului este una magică și așteptată cu nerăbdare de toată lumea. Pentru a intra mai repede în atmosfera de sărbătoare, trebuie să vezi 8 filme de Crăciun cu povești fascinante. Le găsești în decembrie pe Netflix.

E din nou acea perioadă din an în care filmele de Crăciun, fie ele de comedie sau romantice, sunt la mare căutare. Dacă nu știi ce filme să urmărești în această perioadă din an, noi ți-am pregătit câteva sugestii. Iată 8 filme pe care le găsești în decembrie pe Netflix și pe care le poți urmări alături de toți cei dragi.

8 filme de Crăciun pe care să le vezi începând de astăzi pe Netflix

Dacă adori filmele de Crăciun, atunci trebuie să te așezi comod în fața televizorului. În 2021, o mulțime de producții cinematografice care au în centrul lor această sărbătoare magică pot fi urmărite pe Netflix. Fie că vorbim despre filme romantice sau comedii, toate aceste filme de Crăciun te vor introduce mai repede în atmosfera de sărbătoare și vor aduce magia în casa ta. 

În 2021 au fost lansate mai multe filme de Crăciun care cu siguranță te vor face să trăiești mai repede emoția acestei sărbători.

La acestea se adaugă filmele mai vechi de Crăciun, dar care prezintă povești încărcate de magie. Iată ce filme de Crăciun poți vedea pe Netflix în 2021. 8 producții cinematografice pe care nu trebuie să le ratezi în luna decembrie.

1. A Boy Called Christmas (Un băiat numit Crăciun)

A Boy Called Christmas este un film de Crăciun apărut în 2021.

Acesta îl are în centrul său pe Nikolas, un băiețel care pornește într-o călătorie fabuloasă către ținutul elfilor, Elfhelm. Nikolas merge să își caute tatăl, plecat la rândul său în Elfhelm. În călătoria sa, Nikolas are parte de experiențe magice, dar și foarte emoționante.

2. The Princess Switch 3: Romancing the Star 

Steaua Păcii este furată, lucru care agită spiritele chiar înainte de sărbători.

Fiona intră în acțiune pentru a recupera Steaua Păcii, iar totul se transformă într-o adevărată aventură.

3. Father Christmas Is Back 

Father Christmas Is Back este un film de Crăciun lansat în 2021. Este vorba despre o comedie în care patru surori care nu au o relație prea bună trebuie să conviețuiească alături de tatăl lor. Acesta se întoarce de Crăciun la conacul strămoșesc lucru care, în mod evident, va da totul peste cap.

4. A Castle for Christmas 

Lansat în anul 2021, filmul de Crăciun „A Castle for Christmas” spune povestea unei scriitoare pe nume Sophie Brown care își dorește să cumpere un castel din Scoția. Aceasta se va lovi de refuzul proprietarului care nu își dorește să vândă castelul unei persoane din afara țării. Certurile vor continua, iar pe parcurs, situația va ajunge într-un punct în care niciunul dintre cei doi protagoniști nu s-ar fi așteptat.

5. The Christmas Chronicles 2

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kate și Teddy Pierce au salvat Crăciunul în urmă cu doi ani, iar de atunci o mulțime de lucruri s-au schimbat. Plecată în Cancun alături de noul iubit al mamei sale și Jack, fiul acestuia, Kate va avea parte de o nouă aventură. Belsnickel va dori să distrugă Polul Nord și Crăciunul, moment în care Kate și Jack vor încerca să salveze situația.

Citeste si: Top 30 cele mai bune filme de comedie din toate timpurile

6. 12 Gifts of Christmas 

12 Gifts of Christmas este un film din 2015 care îmbină scenele romantice cu momentele amuzante. Cu două săptămâni înainte de Crăciun, Marc Rehnquist, un om de afaceri de succes, angajează o tânără pe nume Anna Parisi pentru a-l ajuta să găsească cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi. De aici, povestea va căpăta un alt sens și lucrurile se vor schimba radical.

7. Christmas Inheritance 

Pentru a moșteni afacerea tatălui ei, Ellen Langford trebuie să îndeplinească o singură condiție, mai exact să livreze scrisorile de Crăciun către unchiul Zeke, din Snow Falls, orașul natal  al tatălui ei. Lucrurile se vor complica pentru Ellen Langford în momentul în care va fi nevoită să țină piept unei furtuni de zăpadă. Tânăra va învăța o adevărată lecție de viață, va descoperi dragostea și va simți adevăratul spirit al Crăciunului.

8. Jingle Jangle: O aventură de Crăciun 

O adevărată aventură de Crăciun începe în orășelul Cobbleton. Jeronicus Jangle, un creator de jucării, este pus în fața unei situații delicate. Omul său de încredere îi fură cea mai valoroasă jucărie și doar cu ajutorul lui Journey, nepoata sa, va mai putea recupera valoroasa jucărie. Acest film vorbește despre importanța familiei în rezolvarea celor mai dificile probleme.

Citeste si: Când începe House of The Dragons, continuarea serialului Game of Thrones?

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.