8 idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților 2022. Ce îi poți oferi persoanei iubite de Valentine's Day

Webeditor: Amalia Georgescu
Actualizat: 09 nov 2022, 10:30

Valentine's Day 2022, sărbătorită pe 14 februarie 

Sursa: unsplash

Românii sărbătoresc Valentine's Day sau Ziua Îndrăgostiților pe 14 februarie, astfel că a devenit o obișnuință să își facă surprize și cadouri cu această ocazie. Iată 8 idei de cadouri pe care le poți cumpăra în 2022 de Ziua Îndrăgostiților.

Românii își sărbătoresc iubirea de două ori în decursul unui an, mai exact pe 14 februarie, de Valentine's Day sau Ziua Îndrăgostiților, dar și pe 24 februarie, de Dragobete. Dacă pentru cei aflați la început de relație este mai ușor să își ofere cadouri de Ziua Îndrăgostiților, cei care sunt împreună de ani buni pot întâmpina dificultăți atunci când vine vorba despre alegerea celui mai potrivit cadou. Iată câteva idei de cadouri pe care le poți oferi persoanei iubite de Valentine's Day 2022.

8 cadouri originale de Valentine's Day 2022 

Ciocolata sau florile sunt printre cele mai dăruite lucruri de Valentine's Day, dar dacă vrei să stai departe de clișee și să faci un cadou cu adevărat original, atunci poți alege unul din cele 8 cadouri pe care ți le propunem pentru Ziua Îndrăgostiților. Cu siguranță vei reuși să îți surprinzi în mod plăcut partenerul sau partenera de viață.

1. Un tablou canvas personalizat

Dacă sunteți împreună de mai mulți ani și aveți o mulțime de amintiri împreună, atunci poți opta pentru un tabolu canvas personalizat. În mediul online există foarte multe persoane care pot transforma o fotografie într-un tablou. Alege ceva reprezentativ pentru voi doi și cu siguranță nu vei da greș cu cadoul de Ziua Îndrăgostiților în acest an.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

2. Tablou harta stelelor

Ziua în care v-ați cunoscut poate fi citită în stele. Un tablou cu harta stelară personalizat poate reprezenta un alt cadou interesant pentru ziua de Valentine's Day. În plus, nu este atât de des oferit în dar, așa că vei da dovadă de originalitate.

3. Carte cu motivele pentru care îl/o iubești

Dacă tu și partenerul tău sunteți romantici din fire, atunci poți alege o carte în care să expui motivele pentru care îl/o iubești.

Probabil că i le-ai spus de multe ori, însă un astfel de cadou cu siguranță se va potrivit perfect pentru ziua de Valentine's Day.

4. O vacanță

În cazul în care îți dorești să îmbini utilul cu plăcutul, atunci poți alege o vacanță drept cadou de Valentine's Day. În acest mod, tu și partenerul de viață vă veți relaxa, vă veți redescoperi și veți avea ocazia de a petrece mai mult timp împreună.

Citeste si: Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților. Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 februarie 2022. Unde va ninge de Valentine's Day 2022

5. Bijuterii 

Evident, acesta este un cadou clasic, însă îl poți transforma în ceva cu adevărat spectaculos dacă vei opta pentru a grava un mesaj pe bijuteria pe care îți dorești să o faci cadou.

E nevoie doar de puțină imaginație.

6. Un animal de companie

Dacă persoana dragă își dorește de multă vreme un animal de companie, atunci îi poți face un astfel de cadou de Ziua Îndrăgostiților. În mod cert îi vei aduce zâmbetul pe buze.

7. O cină romantică într-un loc special

Poți alege să îi oferi partenerului de viață câteva clipe de răsfăț într-un loc special. Poți face o rezervare la restaurantul preferat pentru a servi o cină romantică și a avea ocazia de a discuta pe larg despre voi.

8. Puzzle cu fotografia voastră

Un alt cadou original de Ziua Îndrăgostiților poate fi un puzzle cu poza voastră. Va fi o modalitate distractivă de a vă petrece timpul împreună. 

Citeste si: Valentine’s Day 2022. Mesaje, SMS-uri și felicitări virtuale pe care să le trimiți persoanei iubite pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților