8 lucruri pe care să nu le purtaţi niciodată atunci când sunteţi invitată la o nuntă

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 25 sep 2020, 11:10

Provocarea supremă, de care toate femeile se lovesc constant: se apropie o nuntă la care eşti invitată şi nu ştii cu ce să te îmbraci.

Indiferent de cât de rău ai rămas în pană de inspiraţie, iată 10 lucruri pe care să NU le porţi niciodată la o nuntă:

1. Niciodată nu purta alb la o nuntă, păstrează rochia albă pentru oricare altă ocazie care nu implică unirea destinelor a altor doi oameni care se iubesc. Singura persoană care trebuie să fie în alb la o nuntă este mireasa. Oricât de nonconformistă ai avea impresia că este evenimentul respectiv, nu purta rochii albe sau în nuanţe apropiate, precum unt, ivory, crem etc.

Excepţia de la această regulă: în cazul în care ştii cu siguranţă că mireasa a ales complet altă culoare pentru rochie.

2. Nu-ţi arăta prea multă piele, este de prost gust. Fără rochii transparente, fără orice fel de crăpături exagerate, fără decolteuri prea adânci, fără rochii prea scurte, fără lenjerie intimă expusă, fără rochii cu spatele gol şi la care se vede sutienul, fără outfituri la care se vede buricul, fără rochii care se ridică şi se va vedea tanga, fără, fără, fără.

Vei fi în centrul atenţiei- şi nu în sensul bun.

3. Evită outfiturile indecente sau pe care le-ai arunca pe tine atunci când ieşi să dansezi în club. Acelea sunt potrivite pentru petrecerea burlăciţelor, pentru o noapte în oraş cu fetele, nu sunt adecvate să fie purtate la nuntă.

4. Mai este nevoie să menţionăm faptul că nu este ok să vii îmbrăcată casual? Fără blugi, fără tenişi, fără pantaloni de piele, fără tricouri.

Oricât de relaxată consideri că este mireasa, cu siguranţă se va simţi jignită.

5. Evită rochiile în stil de bal, în special cele cu sclipici sau paiete. Ai putea fi confundată cu vreuna din domnişoarele de onoare. Şi dacă tot am pornit subiectul: interesează-te ce vor purta domnişoarele de onoare, ce culori vor avea rochiile lor, astfel încât să nu arătaţi la fel.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

6.

Ţine-te departe şi de outfiturile de “corporaţie”, pe care le-ai purta în mod normal la o întâlnire de business. Asta înseamnă să nu vii în pantaloni de costum, oricât de impecabil ai arăta în ei. Păstrează costumul pentru birou şi alege o rochie elegantă, adecvată. Poţi găsi numeroase modele la cei de la Yokko.

7. Fără papuci, oricât de inconfortabile ţi s-ar părea perechile de pantofi pe care-i ai în dulap.

Fugi la cumpărături după unii mai confortabili, de preferat cu jumătate de număr mai mari decât porţi în mod normal- nu uita că seara ni se umflă picioarele. Înainte de eveniment poartă-i prin casă cu o pereche de ciorapi groşi, ca să se mai lase. La nuntă îţi poţi aduce o pereche de sandale de schimb, pentru a trece în ele târziu în noapte.

8. Orice accesoriu exatravagant şi strigător.

Indiferent că e vorba de o pălărie supradimensionată, de o geantă neobişnuită, de prea multe bijuterii sau de o pereche de pantofi în culorile curcubeului, va fi interpretat ca un semn de prost gust şi nevoie de atenţie.

Foto credit