9 martie si traditia celor 44 de pahare. Dupa ce si-au rasfatat iubitele si sotiile acum a venit si randul barbatilor sa se rasfete

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:04

Dupa cat au muncit si s-au chinuit sa-si rasfete iubitele si sotiile de 1 Martie si Ziua Femeii, acum le-a venit si lor vremea.

O fi sau nu 9 martie ziua noastra, a barbatilor, cert este ca unii domni au pierdut numarul paharelor pe care le ciocnesc inca de dimineata, dupa cum cere traditia mucenicilor! Acum, n-o fi necaz daca or scapa unul-doua in plus. Daca ieri, doamnele rupeau pantofii pe ringul de dans, azi au muncit cat zece! Sotii lor, care trebuiau sa mute muntii din loc in ograda, au fost ei de neurnit de pe scaune! Barbatii au lasat deoparte sapa si lopata ca sa ia paharele!

Chef si vin sa fie, ca scaune ca se gasesc! O data in an

e Ziua Barbatului si unul nu lipseste de la petrecerea organizata de nea Ciubotaru: danseaza de mama focului si nici ca le pasa de cine le numara paharele! Nu incape indoiala, domnii stiu sa petreaca mai abitir ca doamnele! Grabit s-ajunga la chef, barbatul din imagine si-a pus pantalonii de stofa si camasa, dar de pantofi a uitat!

In timp ce ei golesc pahar dupa pahar, gospodinele se intreaba „Cine a inventat Ziua Barbatului?” si nu mai prididesc cu treaba! Or fi maramuresenii oameni gospodari, dar de Ziua Barbatului, s-au odihnit ca nimeni altii! Domnii au iesit la picnic

in livada, iar doamnele au taiat pomii cu gandul ca le va prinde noaptea. Traditia spune, insa, altceva: ca vinul baut de mucenici se transforma in putere de munca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO134081##