9 ne place sa va facem cunoscute povesti de viata surprinzatoare

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 18:25

Povestile de mai jos sunt impresionante si demonstreaza inca o data faptul ca viata este surprinzatoare.

Si-a facut 30 de operatii estetice si a purtat o masca timp de 2 ani! Nu o sa crezi cum arata CHIPUL ei acum


Povestea femeii din imaginile alaturate este pe cat de socanta, pe atat de uimitoare.

Viata Danei Vulin s-a transformat intr-un adevarat cosmar in urma cu 2 ani, dupa ce o femeie geloasa i-a aruncat cu metanol pe fata si i-a dat foc.


Dana a ajuns in stare extrem de grava la spital, cu chipul distrus. Initial medicii i-au spus ca va ramane desfigurata pe viata, insa ea nu s-a lasat si a facut toate eforturile posibile pentru a-si reface viata.

Astfel, timp de 2 ani, a fost nevoita sa poarte in permanenta o masca, pentru a-si proteja ranile si pentru a grabi vindecarea. In plus, a fost supusa la nu mai putin de 30 de interventii chirurgicale.


Doctorii au plans cand au scos acesti gemeni din burta si au vazut ASTA! "Asa ceva se intampla o data la 10.000 de nasteri"


Tanara a fost in culmea fericirii cand a aflat ca a ramas insarcinata, iar bucuria s-a dublat in momentul in care, la controlul de 19 saptamani, medicul i-a spus ca va avea gemeni.

Ulterior insa clipele de fericire s-au transformat intr-o perioada de teama: specialistii si-au dat seama ca bebelusii erau gemeni mono, adica impart aceeasi placenta si acelasi sac amniotic.


Astfel de cazuri sunt extrem de rare in intreaga lume, avand o rata de 1 la 10.000 de nasteri. In plus, riscurile ca bebelusii sa nu ajunga pe lume vii sunt foarte mari.

Un lucru surprinzator s-a intamplat insa la nastere.

A primit prin posta portofelul care i s-a furat in urma cu 14 ani! Cand s-a uitat in el a avut un soc! E incredibil ce era inauntru


Un barbat din Croatia a avut parte de o intamplare iesita din comun.


In urma cu 14 ani el a ramas fara portofelul in care avea, pe langa acte, si o suma destul de mare, echivalentul a 1.000 de dolari. Daca initial a incercat sa isi recupereze prejudiciul, cu timpul a renuntat si s-a impacat cu ideea ca banii, cu care intentiona sa isi repare acoperisul casei, sunt pierduti.

Zilele trecute a avut parte insa de o surpriza care l-a lasat fara cuvinte: a primit prin posta chiar portofelul pierdut.


CAZ ULUITOR: Ce s-a intamplat la 10 ore dupa ce tinerii din poza s-au CASATORIT! Milioane de oameni sunt IN LACRIMI


Cazul de mai jos a facut inconjurul lumii si a impresionat milioane de oameni.

Doi tineri din Statele Unite aveau o relatie foarte frumoasa de ceva vreme. In cele din urma el, Rowden Go, a cerut-o in casatorie pe ea, Leizel May.


Din nefericire, o veste crunta avea sa le dea vietile peste cap: tanarul a fost diagnosticat in aceeasi luna cu cancer la ficat in stadiul terminal, cu foarte mici sanse de supravietuire.

Ultima dorinta a lui a fost sa se casatoreasca cu femeia iubita inainte de moarte.

POVESTEA care a emotionat o planeta intreaga! O mama si-a readus fetita la viata cu un sarut in timp ce isi lua adio


O mama si-a dus fetita in varsta de un an si cateva luni la spital pentru ca starea ei se agravase vizibil.

Doctorii au instiintat-o ca fetita avea o forma grava de meningita. La scurt timp rinichii i-au cedat si copilul a intrat in coma fiind tinut in viata doar pe cale artificiala. Sansele lui Alice ca sa poata supravietui erau nule, asa ca medicii au rugat-o pe mama sa isi ia adio.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”