9 ne place sa va prezentam actorii din serialele turcesti, asa cum sunt ei in viata reala: Dezvaluiri despre cei mai iubiti actori ai momentului, Erkan Pettekaya -Cihan si Ezgi Asaroglu - Bahar!

Autor: A.M. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:17

In toate serialele in care a jucat, actorul de origine turca, Erkan Pettekaya a facut furori printre telespectatoarele fidele.

Inalt, sarmant si extrem de talentat, Cihan din "Furtuna pe Bosfor" are o putere cameleonica de a-si interpreta personajele.

Personajele pe care le interpreteaza Erkan sunt extrem de complexe. Fie ca e vorba de un rol negativ sau unul pozitiv, insa plin de seriozitate, in viata de zi cu zi, actorul este un barbat extrem de amuzant. Iata si dovada:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Frumoasa Ezgi Asaroglu, actrita care interpreteaza rolul principal din "Bahar: Viata furata" este o

mare iubitoare de animale si pasionata de calatorii.

Ezgi a fost surprinsa de nenumarate ori pozandu-se alaturi de cainele si pisicile sale si chiar ea pune constant pe retelele de socializare fotografii cu nazbatiile fiintelor dragi. Talentata actrita care formeaza un cuplu extrem de iubit cu Keremcem, adora calatoriile in natura. Vedeta serialului Bahar isi posteaza filmulete din locurile in care merge si in care se relaxeaza.