Oana Zavoranu: "Asta nu e fata adevarata a lui Pepe, iar iubita lui va trebui sa traiasca in umbra mea". Plange dupa fostul sot?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 13:15

Oana Zavoranu si mama ei au venit in platoul emisiunii "CanCan TV" pentru a discuta despre ultimele noutati din viata lui Pepe, si anume ca se va insura si va deveni tatic.

"De Paste facem tort, cozonaci. Oana stie sa gateasca, dar face ea pe interesanta. Ea gateste spaghete cu sos",  a spus Mariana Zavoranu. Cele doua par ca se inteleg foarte bine si isi fac planuri de viitor impreuna si ca petrec foarte mult timp impreuna si ca doamna Zavoranu crosesteaza, iar Oana vorbeste. "Ma tine pana la trei dimineata", a spus Mariana.

 

"Cum sa nu te amuzi cand afli ca doi s-au iubit timp de cateva luni deja se casatoresc si fac copil.

Imi pastrez decenta si nu vreau sa spun toate dedesubturile acestei relatii", a spus Oana.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Pe de alta parte l-a criticat pe Pepe si a spus ca  ea stie tot adevarul si ca este sigura ca acestuia. 

"Stiu ca acest lucru nu l-a bucurat pe Pepe, deci el, in momentul in care vorbea despre un copil cu mine aproape ca nu avea aer", a spus Oana. Mariana a spus ca Pepe o ruga sa o convinga pe Oana sa faca un copil cu ea. 

"Familia lui Pepe imi reprosa ca sunt romanca si probabil acest lucru intr-o familie de etnie conteaza si ulterior am aflat ca ei ar fi preferat altceva.

Eu nu am sa fiu ipocrita niciodata, asa cum a fost el si va avea un copil pe care acesta nu si l-a dorit. Ea va trebui sa traiasca cu stigmatul ca el si-a dorit cu adevarat un copil cu mine. Nu sunt rea ca eu pe acest om am sa-l indragesc toata viata, dar sa nu-mi spuna mie ca dupa patru luni s-a si indragostit. Orice om normal are nevoie de niste timp ca sa-si puna cateva intrebari si sa ia o gura de aer", a marturisit Oana.

Ea a mai spus ca Pepe merita sa aiba un copil dorit, cu o femeie care sa-l aprecieze cu adevarat si nu obligat de familia Pastrama.