Gina Pistol e SINGURA, dar e fericita! Nu vrea aventuri de o noapte VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:56

E in culmea fericirii, tocmai pentru ca nu are iubit. Va vine sa credeti sau nu, chiar acesta este avantajul de care se bucura in acest moment Gina.

Este singura, independenta si cuceritoare precum legendara Marylin Monroe.

 

E mereu libera sa aleaga ce vrea. Multumita de viata de burlacita, fara obligatii si ore fixe de ajuns acasa, Gina nu rateaza nicio distractie chiar daca, recunoaste ea, o cam oboseste.

 

Pentru Gina, jocurile seductiei sunt deja povestioare, invatate inca din adolescenta, si se lauda ca are toata trusa de scule necesara pentru a-i lua mintile oricarui barbat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 

Iubirea poate fi explicata in mii si mii de feluri si difera intotdeauna de la om la om, insa pentru Gina lucrurile sunt simple: nu se satura cu putin, si vrea mereu mai mult.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.