A adormit in masina peste noapte iar cand s-a trezit dimineata si a vazut ce era pe geamul de la portiera, a inghetat! In viata lui nu va mai face asta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 06:30

Un barbat a plecat la drum lung si l-a prins noapte pe autostrada. Cand a simtit ca nu mai poate conduce, a tras pe dreapta sa se odihneasca putin.

Barbatul a dat pe spate scaunul de la masina si a tras un pui zdravan de somn. Cand s-a crapat de ziua, el s-a trezit si a vrut sa iasa din masina pentru a se dezmorti si a pleca mai departe la drum. Nu mica i-a fost mirarea cand a observat ceva ciudat pe geamul masinii sale printre aburul care se facuse.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La

o privire mai atenta, el a putut deslusi conturul unei figuri sinistre care ramasese pe geam. Cand a realizat ce s-ar fi putut intampla si mai ales ca viata i-ar fi putut fi pusa in pericol, tanarul a promis ca daca mai il prinde noapte pe autostrada, va merge cu singuranta la un motel!

 

Taguri: