A aflat ca are CANCER in faza terminala. Decizia pe care a luat-o te va induiosa pana la lacrimi!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 04 oct 2020, 00:25

Lynda Bellingham, in varsta de 66 de ani din Marea Britanie, de profesie actrita, a aflat in urma cu 14 luni ca sufera de cancer.

Lynda Bellingham este o actrita din Marea Britanie mai putin cunoscuta publicului larg. In urma cu 14 luni a aflat ca are cancer de colon. Desi vestea a cazut ca un trasnet peste ea si familia ei, Lynda a inceput imediat terapia si tratamentul recomandat de medici, respectiv chimoterapie.

Isi pusese toate sperantele ca va putea depasi aceste momente grele pentru ea, insa dupa mai multe sedinte de chimoterapie, medicii au informat-o cu regret ca tratamentul este ineficient.

Au urmat alte terapii, iar Lynda a petrecut mai mult timp prin spitale decat cu familia ei.

Cum mai sunt cateva luni pana la Craciun, femeia si-a uimit familia, dar si opinia publica luand o decizie soc. Va intrerupe tratamentul care o face sa se simta ca o leguma pentru ca vrea sa petreaca Craciunul si sarbatorile de iarna in familie. In adancul sufletului ei, Lynda Bellingham a simtit ca va pierde lupta.
Anul trecut a sperat ca se va simti bine in preajma sarbatorilor ca sa petreaca in familie, insa nu a fost asa. Anul asta vrea sa se asigure ca va fi in sanul familiei. Incepand cu luna noiembrie va renunta la tratament.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

" Mai am cateva saptamani de trait.

Am ales deja data cand o sa mor...vreau sa fie dupa Craciun", a declarat Lynda Bellingham pentru cotidianul Daily Mail.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.