A aflat ca fiica lui a mintit pe internet in privinta varstei ca sa se intalneasca cu baieti mai mari. Nu o sa-ti vina sa crezi cum a UMILIT-O in public!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:57

Kevin Jones, un barbat din Statele Unite, a aflat ca fiica lui si-a creat mai multe conturi pe retelele de socializare ca sa se intalneasca cu baieti mai in varsta decat ea.

Barbatul a fost oripilat cand a aflat ca fiica lui in clasa a cincea si-a creat mai multe conturi pe diferite platforme de socializare in care mintea in privinta varstei. Ceea ce i-a pus capac, a fost faptul ca tatal a aflat ca fiica lui se intalnea in secret cu un baiat mult mai in varsta decat ea. Va intrebati ce a urmat?

Ei bine, tatal si-a umilit fiica in public, insa, intr-un mod cat se poate de subtil.

I-a creat mai multe tricouri pe care a imprimat ce varsta are si in ce clasa este si a fortat-o sa mearga asa in public. Pe fata tricoului se poate vedea scris in limba engleza: "I am 10 years old", ("Am 10 ani"), iar pe spatele tricoului: "5th grader" ("Sunt in clasa a cincea"). Asta ar trebui sa o potoleasca sa-si mai doreasca sa se vada cu baieti mult mai in varsta decat ea.
Minora spunea despre ea care are 16 sau 18 ani, schimbandu-si varsta in functie de interlocutor. Tatal a uploadat pozele care aratau adevarata varsta a adolescente pe toate conturile ei de socializare. A facut-o de ras!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.