A aflat ca logodnica lui il inseala chiar inaintea nuntii si a pus la care o razbunare socanta. Femeia credea ca urmeaza sa primeasca un cadou de Craciun, insa ce-a urmat n-o sa uite toata viata

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 16 sep 2020, 04:10

Barbatul a descoperit mesajele dintre iubita lui si un barbat misterios, dar a pastrat secretul trei saptamani, asteptand sa isi puna in aplicare razbunarea.

In seara respectiva, cand femeia a intrat in casa, iubitul ei se comporta de parca ii pregatise o surpriza romantica. A luat-o de mana si a dus-o sus, in dormitorul plin cu lumanari si acolo a rugat-o ca citeasca cu voce tare o scrisoare.

Femeii ii dau lacrimile, probabil in cauza cuvintelor emotionante scrise de barbat, apoi acesta se intoarce in camera cu un pahar de vin. Totul pare perfect si femeia nu are nicio banuiala despre ce va urma.

Mai departe, barbatul ii citeste itinerariul unei vacante romantice pe care o pregatise pentru luna de miere si ii da o felicitare in forma de inima.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Femeia o deschide, incepe sa o citeasca si, la ultima propozitie ii pica fata.

"Cine^$%^$%^ e Thomas Roux?" scria acolo, Thomas Roux fiind barbatul misterios cu care era schimba mesaje. Iata cum a continuat momentul stanjenitor: