A aflat de pe Facebook ca sotul ei este casatorit cu alta femeie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:08

Doua femei din Statele Unite au aflat ca sunt casatorite cu acelasi barbat dupa ce Facebook i-a sugerat uneia dintre ele sa o cunoasca pe cealalta.

In urma descoperirii, barbatul a fost acuzat de bigamie si risca un an de inchisoare daca va fi gasit vinovat.

Ofiterul Alan Fulk  s-a casatorit in 2001, insa in 2009 s-a mutat, si-a schimbat numele in Alan L. O'Neill si s-a recasatorit fara a divorta. Prima sotie a barbatului a aflat de acest lucru de pe Facebook, site-ul de socializare sugerandu-i sa se imprieteneasca cu noua nevasta a barbatului.


Femeia a intrat pe profilul noii neveste, unde a vazut poze cu cei doi alaturi de un tort de nunta. Barbatul i-a cerut primei neveste sa nu mai spuna nimanui despre situatia sa, insa aceasta a anuntat autoritatile.

Alan L. O'Neill va fi cercetat in stare de libertate, potrivit legilor locale, pana cand instanta va da un verdict in cazul sau.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.