A ajuns acasa de la scoala mai devreme decat in mod normal. Stia ca toata familia lui e plecata, asa ca i s-a parut ciudat ca aude zgomote in dormitorul parintilor. Cand a deschis usa, a inceput sa urle de furie! Uite ce facea acolo propria mama

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 07:50

Comunitatea unui orasel din Marea Britanie a fost zdruncinata serios de un caz socant, farte violent.

Totul a inceput intr-o zi in care Lucas Bigley, in varsta de 19 ani, a ajuns acasa. Stia ca, la acea ora, toti membri familiei ar trebui sa fie plecati, asa ca i s-a parut ciudat in momentul in care a auzit zgomote venind din dormitorul parintilor lui.

Suspicios, a luat un cutit in bucatarie, dupa care s-a apropiat de usa incaperii. A deschis-o brusc, iar imaginea care i-a aparut in fata ochilor l-a facut sa urle de furie: propria mama intretinea relatii sexuale cu cel mai bun prieten al lui.

Intr-o miscare necontrolata, Lucas a inceput sa isi injunghie in mod repetat amicul pana cand l-a omorat, lansandu-l intr-o balta de sange. Mama lui a chemat in cele din urma politia, care l-a arestat pe agresor fara probleme; acesta nu a opus rezistenta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa

un proces de scurta durata, Lucas a fost gasit vinovat pentru omor si isi va petrece urmatorii 22 de ani din viata in spatele gratiilor.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.