A ajuns acasa foarte tarziu si a ramas blocat cand a intrat in bucatarie si si-a gasit mama beata. Dar nu asta l-a socat cel mai tare! E incredibil ce voia femeia sa faca cu toti cartofii de pe masa: "Te fac de ras, o sa le arat tuturor asta!"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 16:12

Imaginea alaturata a devenit virala pe retelele de socializare si a strans sute de like-uri si comentarii intr-un timp foarte scurt.

Fotografia a fost postata de un tanar pe profilul lui de Facebook. Acesta povesteste ca a venit seara tarziu acasa, de la o aniversare. Dupa ce a intrat pe usa i s-a parut ciudat ca aude galagie in bucatarie, avand in vedere ca era mult trecut de miezul noptii.

Cand a intrat in incapere si-a gasit mama intr-o ipostaza in care nu o mai vazuse niciodata! Femeia era beata, radea isteric si nu isi putea controla miscarile, clatinandu-se puternic.

In plus, dintr-un motiv necunoscut, aceasta aliniase pe masa toti cartofii pe care ii gasise in camara, ordonandu-i dupa marirea lor. Baiatul nu s-a putut abtine si a filmat-o si fotografiat-o: "O sa te fac de ras, o sa te pun pe Facebook", i-a spus el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Nu stim cum a reactionat femeia a doua zi, cand a realizat ca o multime de oameni au vazut ce a facut, insa cu siguranta gafa comisa nu i-a picat tocmai

bine.