A ajuns acasa mai devreme decat de obicei si si-a dat seama ca sotia lui facea o baie fierbinte, asa ca a decis sa o surprinda si a intrat peste ea. Cand a deschis usa a incremenit! Uite ce facea femeia, fara ca el sa stie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 10:55

Un barbat este intr-o mare dilema dupa ce a descoperit ca sotia lui ii ascundea de multa vreme un secret.

Totul a inceput intr-o zi in care a ajuns acasa mai devreme decat in mod normal. A auzit zgomote in baie, asa ca si-a dat seama ca sotia lui este acolo si ca, probabil, face o baie.

A vrut sa o surprinda, de aceea a decis sa intre peste ea. Insa dupa ce a deschis usa a avut parte de o imagine la care nu se astepta! Femeia era intinsa in cada si savura cu pofta un pahar de bere.

Nu pare a fi nimic ciudat pana aici doar ca, in trecut, doamna a avut mari probleme cu alcoolul, iar toti membri familiei sale credeau ca a reusit sa scape acest viciu.

In realitate insa ea continua sa bea pe ascuns. Acum barbatul are o dilema pe care nu stie cum sa o rezolve: sa divorteze sau sa isi ajute din nou partenera sa renunte la alcool?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Voi cum ati proceda?

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.