A ajuns acasa si i s-a parut ciudat cand a vazut in fata usii o cutie. Stia ca nu comandase nimic, dar cu toate astea a luat-o inauntru si a desfacut-o. Cand a vazut ce era in interior, a incremenit! Acum ii este frica pentru copiii ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:57

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriza neplacuta atunci cand a ajuns acasa de la serviciu.

Nu mica i-a fost mirarea in momentul in care a observat ca in fata usii de la intrarea in locuinta era un pachet, o cutie de dimensiune medie. Nu facuse nicio comanda, dar cu toate astea a luat-o in casa si a inceput sa o desfaca.

Inauntru a gasit un rucsac, dar nu a asta a socat-o, ci surpriza care era pe fundul cutiei: un exemplar de scorpion care apartinea celei mai periculoase specii din lume.

Din fericire era mort, insa acul acestuia lipsea. Acum femeia este extrem de ingrijorata si se gandeste ca nu cumva acesta sa fi cazut prin casa si sa ajunga in mainile copiilor ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.