A ajuns sa arate ca un monstru dupa ce chipul i-a fost ARS intr-un incendiu. Uite cum arata acum acest barbat, dupa ce si-a facut un transplant de fata! A primit o noua sansa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 21:45

Un barbat in varsta de 41 de ani din Statele Unite se poate bucura din nou de o viata normala dupa ce a primit, la propriu, un nou chip.

Patrick Hardison, de profesie pompier, a suferit un grav accident in 2001, in timpul unei interventii, cand un acoperis in flacari s-a prabusit peste el. Chipul i-a fost ars aproape in totalitate.

Patrick a ramas fara par, nas si pleoape si a fost desfigurat pe viata. A primit insa o noua sansa in luna august a acestui an, in urma unui transplant complet de fata.

Medicii i-au inlocuit pielea afectata cu chipul unui tanar in varsta de 26 de ani, care murise in urma unui accident pe bicicleta.

Procedura a durat 12 ore, 150 de medici au fost implicati si a costat 800.000 de euro.

Acum, la 3 luni de la interventie, Patrick se obisnuieste cu noua lui personalitate si reinvata sa vorbeasca si sa isi coordoneze muschii fetei. Va trai constant cu o durere suparatoare, dar spune ca acest sacrificiu merita din plin.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

Taguri:

Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.